- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GAI: Poor Volta...
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
"Nem a Wise akar vásárolni helyetted kolumbiai pesoval. (COP) hanem valaki más."
Igen, ezt írtam én is szerintem...Ez biztos, hogy egy ilyen (sikertelen) bepróbálkozás után szabályszerű, hogy le kell tiltatnom és új kártyát kérni?
Ami pedig a fizikai/virtuális kártya kérdést illeti: lehet, hogy Te még nem tapasztaltad, de én már igen, hogy egyes helyeken nem fogadott el a szolgáltatás virtuális kártyát, csak a fizikait (már nem emlékszem hol voltak ilyen esetek, de magyar webshopban is volt 100% ,... Lehet eMAG, de nem 100%). Ez azóta nem tudom változott-e, de egyszerre, akkor, biztosan így volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 5
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Futás, futópályák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged