Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
VikMorroHun
üzenetére
És mi van, ha a film vagy sorozat területi elosztásban forgalmazott, azaz az amazononos forglamazó számára csak az USA területén belüli értékesítés lehetséges?
Ahogy itthon az M4 sporton mennek focimeccsek, de más ország területén csak és kizárólag azt a műsort nem nézheted, mert oda más vette meg a közvetítési jogokat, úgy ugyanitt ez is lehet a háttérben.
Ellenben egy csomó mást ugyanúgy meg tudsz venni, mint egy amerikai.
-
cocka
veterán
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Hát erre volt egy jó megoldásom, igaz, csak digitális tartalomnál működik. Kindle-re (az ebook-olvasóra, nem a tabletre) lehetett letölteni régebben programokat is, de az volt a mese, hogy US only. Na létrehoztam Amazonon egy kamu accountot, amiben valósnak látszó adatokat adtam meg, közben nyomoztam azt is, hogy egyáltalán milyen formátumúak a valódi címek illetve, hogy mezőkbe írva hogy néznének ki. Aztán végül csak összejött. Még VPN-eztem is emiatt, de kiderült, hogy teljesen felesleges volt, mert egy magyar IP-ről is megadhatsz USA-beli adatokat.

És onnantól kezdve szabad volt az út az említett tartalmakhoz és soha nem óbégatott, hogy nem is az USA-ból vagyok, mert később kiderült, hogy a kínálat szempontjából főleg a Country of Residence-t nézi. És az alapján érhető el pl. az angol mellett a spanyol is.
Ja igen, Oliverda hozzászólásáról jutott eszembe: azért fasza, mert államonként eltér a sales tax, így mindig a nettó árat írja ki, szóval lehetőleg olyan államot kell kamuzni, ahol nincs ez a sales tax vagy minél kevesebb. Persze esetemben ilyen 6-7% volt, mert én hülye Texast írtam be, de most már tudom, hogy New Hampshire-t, Montana-t vagy Oregont kellett volna.

-
Oliverda
félisten
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Ha ott élnél, a különbözetet egyéb adókra és egészségügyi szolgáltatásokra költenéd el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Rog Strix G513 Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- APPLE Airpods PRO 3 , Airpods 4 Airpods Iphone 14 15 16 17 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest