- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Amazon Kindle JailBreak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Arc összefoglaló szerkesztés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
válasz
jobarat01 #7210 üzenetére
Nekem sima forintszámla ugyan meg volt adva, amit ezer éve elfogadtak, de hallottam, hogy újabban a sima magyar bankszámla hozzáadása sem megy elsőre.
Azért valahol az sem természetes, hogy ha elkezdenél használni egy szolgáltatást vagy annak egy részét, akkor máris az ügyfélszolgálatot kell zaklatni. Ez arra utal, hogy valami alapból nincs rendben. A Curve-öt emiatt hagytam ott a francba, mert kb. 4 hétig nem tudtam elkezdni használni, mert az általuk küldött kártya (pontosabban kártyák) mondvacsinált hibaüzenetek miatt aktiválhatatlan volt. Ráadásul rossz kártyát küldtek, mert kiderült, hogy egy random kérdőív válaszai alapján döntik el, hogy commercial vagy sima kártyát kapsz-e. Erről persze nulla tájékoztatás.
ÉÉÉÉÉrdekes a Wise-zal soha semmi problémám nem volt még.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
- Sigma 15mm f/2.8 EX DG Fisheye (Canon bajonett)
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS érintő i7-1270P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Canon EOS 6D Mark II - Eladó !!
- RTX 5070 Ti/ Ryzen 7 7700X/ PRIME X670-P/ Freezer 36/ új, bontatlan/ garancia/ ingyen foxpost
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- Apple iPhone 16 Plus 256GB,Újszerű,Kábel, 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3434
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest