Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• axioma

veterán

válasz #33802016 #4685 üzenetére

Dehogy. A sajat brokerem (nem bank) elkuldte a penzt, es - ezek szerint - nem tudta visszafordittatni, csak kitolteni amit kertek. Az elozmenyben ott van: a wise nem fogadta el az utalasomat, mondvan hogy adjam meg hogy miert utalok oda penzt, mindezt csutortok amcsi office hours elott megadott utalasra szombat ejjel 1-kor valaszolva. A _masodik_ onnan utalasomkor, fele akkora osszegben, mint az elsonel, par het kulonbseggel. Ezzel most pont jol lemaradtam a kedvezo atvaltasi arfolyamrol, ami miatt a wise-ot valasztottam (usa-n beluli domestic utalas par oras, elsore ugy is volt), ha hazakuldtem volna hetfon lehet hogy mar tudtam volna revo-n valtani. Vagy ha visszakuldtek volna - ok maguk allitjak, hogy ha az adatokkal gond van, akkor visszaforditjak! - akkor legalabb hozzafertem volna az utalas-erkeztetes dijtetel nelkul (ami az akkori arfolyam ismereteben a gyorsasagert cserebe elfogadhato lett volna, igy nem).
    Szoval vagy letezik egy szolgaltatasuk, vagy nem. Ha nem, illetve nem megbizhatoan mert 50% azert durva, akkor meg nekem - mivel ez volt az egyetlen elonyuk - nincs ertelme a wise szamlamat fenntartani (es fogyvedos beallitottsagom miatt nem hagyom meg hogy ugyis ingyen van, hanem jelzes ertekuen fel is szamolom az egeszet).

Új hozzászólás Aktív témák