Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
István89 #2505 üzenetére
A bankodnál ingyen van a bankszámla és nem számol fel semmit a pénzmozgások után? És gondolom csak forintos, nincs több devizás megoldás. A bankkártyáért is kérnek éves díjat. Persze fogadhatsz devizát, de akkor megkérik az árát.
Nem a forintos egyenlegért és a forintos bankszámlaszámért használjuk a Transferwise-t, így nem igazán praktikus összehasonlítani, minősíteni. Azt tudom hogy nekem megéri.
Az igazi piaci árfolyammal számolnak, nincs deviza vétel és devizaeladási árfolyam mizéria.
Ha a TW számlánkról valaki más többpénznemű számlájára küldünk pénzt, az ingyenes. (USD esetén USA-n belül ingyenes)
Kis összegnél soknak tűnik a fix díj, de az állandó és ennek ellenére olcsóbban is lehet a TW-vel bankolni, mert a banki költséget azt rá kellene osztani az utalásokra, mert azt is te fizeted, még ha olyan számlacsomagod van ahol ingyenesen ez.
2000 Ft a havi számla díj és van 10 utalásod akkor az darabonként 200 Ft lesz.
De figyelembe kell venni mindent és nem lehet kategorikusan azt mondani hogy ez drága, van aki ennél drágábban bankol, csak épp nem gondolja végig a költség vonalat.
De persze vannak jóformán 0 költségű számlacsomagok, de ez mostanában tényleg nagyon hihetetlen, valaki a CIB Eco számlát emlegette. Azok persze olcsóbbak bár éves kártyadíj az biztos van így csak lesz költség.Forintos viszonylatban elég olcsó az én számlacsomagom (havi 233 Ft), vannak ingyenes utalási lehetőségeim is, de így is összetudok szedni éves szinten 13-16K költséget ami jóval több mint a TW költsége ahol 4* több pénz forog mint a bankszámlámon. Szóval a drágaság az eléggé relatív megfogalmazás lenne például nálam.
Ha nem lenne ez az alternatíva akkor bizony jól megszívnám anyagilag.
Új hozzászólás Aktív témák
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3385, 94% Akkumulátor
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
- Dell PA12 43NY4 65W utángyártott töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest