Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zseko

veterán

válasz edk- #277 üzenetére

Na most ez az érdekes, felhívtam a bankot (részben mert most lesz egy nagyobb csekkbefizetésem, és nem mindegy, hogy 160e-nél vásárlásnak vagy kp felvételnek számolja... én meg akkor már hagy nyerészkedjek rajta egy kicsit :) ) Ott ránéztek, és azt látta az ügyintéző, hogy azt náluk Vásárlás külföldön címen könyvelte le a rendszer. Ahogy mondta, a rendszer külön kezeli a vásárlást és a készpénzfelvételt, és az utóbbinál nincs semmi beírás. A dátum és a 'Transferwise' név alapján egyértelműen beazonosítottuk, és náluk az Vásárlás külföldön megbízással jelenik meg. Tehát az alapján ez vásárlás volt.
    Valamint még azt mondta, hogy mivel a készpénzfelvétel le van véve nullára, így mindenképp kapnom kellett volna a próbálkozásról valamilyen módon értesítést, ha sikertelen.

Egyébként a Maestro kártyát nem fogadták/fogadják el netes vásárláskor. Mikor lecserélték arra a Visa-mat harmadnap mentem a bankba és visszacseréltettem, mert se Google, se Steam, meg még nem tudommi más nem fogadta el. Viszont már két éve Mastercard van, azzal sosem volt gondom.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés