Hirdetés
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- sh4d0w: Van-e még?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
Na most ez az érdekes, felhívtam a bankot (részben mert most lesz egy nagyobb csekkbefizetésem, és nem mindegy, hogy 160e-nél vásárlásnak vagy kp felvételnek számolja... én meg akkor már hagy nyerészkedjek rajta egy kicsit
) Ott ránéztek, és azt látta az ügyintéző, hogy azt náluk Vásárlás külföldön címen könyvelte le a rendszer. Ahogy mondta, a rendszer külön kezeli a vásárlást és a készpénzfelvételt, és az utóbbinál nincs semmi beírás. A dátum és a 'Transferwise' név alapján egyértelműen beazonosítottuk, és náluk az Vásárlás külföldön megbízással jelenik meg. Tehát az alapján ez vásárlás volt.
Valamint még azt mondta, hogy mivel a készpénzfelvétel le van véve nullára, így mindenképp kapnom kellett volna a próbálkozásról valamilyen módon értesítést, ha sikertelen.Egyébként a Maestro kártyát nem fogadták/fogadják el netes vásárláskor. Mikor lecserélték arra a Visa-mat harmadnap mentem a bankba és visszacseréltettem, mert se Google, se Steam, meg még nem tudommi más nem fogadta el. Viszont már két éve Mastercard van, azzal sosem volt gondom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- P16s Gen4 16" FHD+ IPS Ultra 7 255H RTX PRO 500 BlackWell 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T14s Gen6 14" FHD+ IPS Ryzen AI 7 PRO 350 Radeon 860M 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 512 GB SSD RTX 4060 (8 GB) Garancia
- Gigabyte G5 KF5 i5-12500H 16 GB Ram 512 SSD RTX 4060 8GB FHD 144 Hz RGB billentyűzet S
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
) Ott ránéztek, és azt látta az ügyintéző, hogy azt náluk Vásárlás külföldön címen könyvelte le a rendszer. Ahogy mondta, a rendszer külön kezeli a vásárlást és a készpénzfelvételt, és az utóbbinál nincs semmi beírás. A dátum és a 'Transferwise' név alapján egyértelműen beazonosítottuk, és náluk az Vásárlás külföldön megbízással jelenik meg. Tehát az alapján ez vásárlás volt.