Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• válasz totron #6 üzenetére

Ja igen, a négyes széria, annál volt az, hogy nem volt dedikált gomb a trackpoint mellé, hanem a touchpadot kellett nyomkodni? Azzal a húzással kb. használhatatlanná is tették. Sajnos pont akkor volt nálam esedékes a céges gépcsere, és pont olyat kaptam. Ott szitkozódtam, hogy bezzeg mind az előttem, mind az utánam jövők a korábbi vagy a későbbi szériából kaptak, csak én kaptam azt a szart. :)

Amúgy lehet, hogy tényleg fordítva vagyunk bekötve, csak azt nem értem miért? A trackpoint tényleg jobban használható, ha az ember megszokta. Lehet, hogy az emberek azért nem használják, mert nem adnak maguknak időt erre, a touchpad használata meg rögtön magától értetődő?

Most egyébként egy használt business Dell gépem van privát laptopnak, és azon is a trackpointot használom. Nem olyan jól működik mint a Thinkpadé, de azért elmegy. Viszont látom mind a saját, mind a feleségem új céges Dell gépén, hogy már nincs trackpoint sajnos azokon se.

Viszont trackpoint nélkül tutira nem veszek többet Thinkpadet. Amúgy is bszta a csőrömet, hogy kínai, de emiatt megvettem. Enélkül már nem kell, akkor marad a Dell, vagy bármi más.

Új hozzászólás Aktív témák