Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rimuru
veterán
Van egy ProtoArc EM03-m. A minoseg kb olyan amit ezen az aron el lehet varni, se nem jo, se nem rossz.
Az egyetlen igazi problema az volt vele hogy a gorgon levo gumi onallo eletet elt. -
Rimuru
veterán
válasz
szabo.csabi #368 üzenetére
Fugg a kornyezettol is (pl szallo por), egy het egyaltalan nem meglepo.
-
Rimuru
veterán
válasz
petike9115 #306 üzenetére
Minden is megoldhato.
Eddigiek alapjan topiclakok tobbsege Linuxot (is) hasznal.pengwin: fugg a kornyezettol hogy mit raknak ki,de az X attol X marad (vagy lehet mondani hogy wayland, libinput, akarmi).
-
Rimuru
veterán
válasz
macilacus #263 üzenetére
Japanbol rendeltem, az eger: 15950Ft, postai vamkezeles+vam: 7750Ft lett, ~1honap alatt ert ide + ~2het vamkezeles. Ennel olcsobban szerintem nem nagyon lehet meguszni EU-bol rendelve is hasonlo arakat lattam.
Linuxon minden mukodik minden out of the box, macOS alatt nem tokeltes a szoftver hozza, blogomban leirtam ha erdekel.
Windows nem latta, de nem is fogja.Az elso par napban kicsit nehezebben jart a golyo, a port is elegge gyujti (szegeden nem a legjobb a levego ilyen szempontbol).
A bal oldali gorgot meg nem sikerult megszoknia a huvelyk ujjamnak, faraszto (ezert nem akart olyan egeret ahol itt van a golyo).
Ergomonia szempontjabol nincs osszehasonlitasi alapom es alapvetoen nincs is nagy kezem, de szerintem kenyelmesebb lenne ha a bal gomb lenne felul (gorgo feletti reszen) - igen szoftveresen allithato...
A legfrucsabb dolog, hogy billeg az asztalon.., nagyon enyhen, de pont zavaro modon, alaraktam egy egerpadot igy jo.
Amugy full muanyag, a kabelben sincs semmi kulonleges, a felso boritasa nagyon kicsit puha, de ez pont eleg is. A golyorol nem tudok nyilatkozni.
Ha valakit erdekel eloben is akkor szegeden barkinek megmutatom.Amugy ugy onmagaban trackball eszrevetel, lenyegeben ~5 ev csakis touchpad hasznalat utan.
A mozgasat nem nehez megszokni, igazabol nagyon hasonlo elmeny, nekem ami nagyon hianyzik az a tobb ujjas mozdulatok (a mouse assistan megoldasa szerintem nagyon bena, legalabbis macos alatt), leginkabb azt szeretnem hogy a golyo mozgasat is lehessen scrollozasra hasznalni (mint touchpadon a 2 ujjas gestureok).
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest