Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az újkori csalók.......
- Zoolee19: Egy Biztonsági őr kalandos útja 3
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
A user oldalon, az adatforgalmi grafikonoknál, ftp-n/samba-n ha létrehozol valamit, httpd szerveren mindenhol a helyes időt jelzi ki a rendszer. Akkor hol kell neked számolgatni?
Egyedül az admin felületen van feltüntetve, hogy +1óra, nekem nincs ilyen hobbim, hogy ezt a felületet nézegessem.
-
-
válasz
Intruder2k5 #24907 üzenetére
Nekem automatikusan átállt a Shibby féle Tomato, és úgy működik ahogy írtam, ugyanezekkel a time server beállításokkal.
-
válasz
Intruder2k5 #24855 üzenetére
A belinkelt képeiden az látszik, hogy a Tomato átállt a nyári időszámításra.
17:56+1:00 az azt jelenti, hogy 18:56 van.Ha pl. létrehozol egy könyvtárat a router samba vagy ftp megosztásán, akkor ott is a helyes nyári időszámítás szerinti időpont kerül majd bejegyzésre.
-
-
válasz
Intruder2k5 #15586 üzenetére
Én swap nélkül használom az RT-N16-ot Transmission klienssel, de eddig még nem volt vele gondom. kb. 2mb/sec-el szed lefele, feltöltésben meg amennyit a netem enged.
-A transmission mellé mindenképp kellene a swap? Okozhat bármilyen instabilitást, hogy nálam nincs?
-Annyit állítottam ,hogy a swappiness-t levettem 5%-ra a default 75%-ról, hogy ne is keresse a swapot.// echo 5 > /proc/sys/vm/swappiness //
-
válasz
Speeedfire #10231 üzenetére
Nálam most itthon a sajátomon kívül 17 hálózat látszik.
Itt még az sem mindegy milyen csatornát választok, csak a 13-as csatornán van meg a teljes sebesség (gondolom a 14 is jó lenne). -
válasz
Intruder2k5 #10225 üzenetére
Vidékre adtam kölcsön ilyet ismerősnek TP-Link WR1043ND routerhez, semmi javulást nem hozott neki, és nincsenek a közelben üzemelő wifi hálózatok. Persze lehet nála volt a közelben más zavarforrás.
-
válasz
Speeedfire #10222 üzenetére
Nem csak szedhet hanem szed is, és nem csak wifi forrásból.
Volt már kb. 5-8db különböző típusú hasonló körsugárzó antennám, gyakorlati tapasztalatról írok. Persze sokan nem ismerik be, hogy rosszabb lett vele a vétel, hiszen ha már elköltöttek 2-3ezerFT-ot meg dupla olyan hosszú, akkor csak jobb lehet.
-
válasz
TeeJay #10202 üzenetére
Ha esetleg erre az antennára gondolsz: [link] akkor jobb ha tudod, hogy teljesen felesleges beruházás.
Ha szerencséd van akkor talán nem ront a routered teljesítményén, de inkább valószínű, hogy rosszabb lesz mint a gyári antennával. (környezettől függően több zavart szed össze ez a hosszú antenna mint a gyári, és emiatt leültetheteti a router vevő részét)
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear 32GQ85X-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- LG 27UP650P-W IPS Monitor! 3840x2160 / 5ms / 60Hz / FreeSync
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GR75Q-B GAMING IPS Monitor! 165Hz / 1ms / 2560 x 1440 / G-SYNC / FreeSync
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Fedezd fel a lenyűgöző világot az RTX4060 EAGLE OC segítségével! 0% THM rèszletre is!
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest