Hirdetés
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kuponok....
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
suste
veterán
válasz
ZPKing
üzenetére
csatorna váltás?
nézd meg hol van szabad sáv, de próbáldki az összeset, mert nem mindíg a legszabadabbal lesz a legstabilabbkülönböző eszközökkel próbálod, vagy mindíg ugyan azzal a klienssel?
van, hogy csak egy bizonyos gépet/wificsipet nem szeret (nálam is ez volt, laptopban wifikártya csere után sokat javult)de masszív wifi torrentezésre tuti nem jó sajna

-
suste
veterán
válasz
ZPKing
üzenetére
én is ezeket próbáltam amiket alex írt,több kevesebb sikerrel
nagynehezen kitapasztaltam, hogy pont a laptopom wifijét nem szereti a 1043
-elős körben feladtam a 300Mbitet (nem volt nehéz, mert a wifis eszközök csak webeznek), és fix "G"üzemmódra állítottam a routert egy teljesen üres csatornára, innentől sokkal stabilabb lett a wifi...
-majd késöbb kicseréltem a laptop wifikártyáját (realtek cuccokat nem szereti ez a router), ezzel mégjobb lettazt sokan észrevettük már, hogy amikor elkezdjük terhelni a routert (igaz routeren futó klienssel), akkor elsőnek a wifi száll el
gondolom hasonló dolog történik nálad is
nekem ilyesmi gondom nem volt, mert 10/1-es nettel használtam, nem tudtam agyonterhelni kábelen
-
vargalex
Topikgazda
válasz
ZPKing
üzenetére
Szia!
Akkor esetleg próbálj meg egy újabb build-et. Egyébként az miért baj, hogy a WiFi led folyamatosan világít? Annyit jelent, hogy be van kapcsolva és nincs rajta forgalom.
Ami még eszembe jutott: az nem lehet, hogy a NAS-on futó torrent elhasználja az OpenWrt által biztosított 16384 kapcsolatot? (Mondjuk ez elég soknak számít. A gyári jóval kevesebbet tud, ráadásul be is hal tőle a router. Anno csináltam erről egy mérést.) -
vargalex
Topikgazda
-
suste
veterán
válasz
ZPKing
üzenetére
sajnos ez a router ilyen
a leggyengébb láncszem a wifije (húú de szépen fogalmaztam
), komoly terhelés hatására ez az első amit elveszít
főleg ha még DMA hiba is van valamelyik wifis eszközzel (logban vannak DMA-s bejegyzések?)
sajnos ezt csinálja az összes fw-vel (a gyárival a kegkevésbé, de az meg fagy) -
vargalex
Topikgazda
válasz
ZPKing
üzenetére
Hi!
Dyndns-nél a szolgáltatást engedélyezted?
A 80-as port alapból kívülről nincs nyitva a build-emben, tehát a te szabályod miatt jön be a router config felülete. Úgyhogy ebből következik, hogy mégis módosítottál rajta. Neked Port továbbítás kell és nem Forgalmi szabály létrehozása.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Androidos tablet topic
- Call of Duty: WWII
- Linux kezdőknek
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Bittorrent topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Gyúrósok ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- LG OLED Evo G3, 65,''col, 4K
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- Huawei Watch GT 5 Pro 42mm, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Nagyakkus! Dell Latitude 5430 i7-1255U 16GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

vargalex