Hirdetés
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
ladanyii
csendes tag
válasz
mcroberto
üzenetére
Szia Róbert!
Olvastam a problémád, elképzelhető, hogy a router tűzfala érzékeli túlzottnak a forgalmat, és ezért "blokkolja" a hálózati kapcsolatokat. Csak egy tipp: nézd meg, hogy nincs-e bekapcsolva a "Security>Advanced security" menü alatt az ICMP, UDP, TCP csomagszűrés. Ha be van kapcsolva, akkor az alapértelmezett értékeket mindenhol állítsd át 1000-1500 packets/s-ra és teszteld élesben, használat közben.
Sok sikert: Imre
-
Keresztapper
senior tag
válasz
mcroberto
üzenetére
Bocs, kicsit figyelmetlen voltam. A nyomtatóra emlékeztem csak, de arra már nem figyeltem, hogy nem a router osztja meg, hanem LAN-on csatlakozik.
Ha a legújabb gyári fw van rajta, akkor tűzfal beállításoknál a DOS protection-t kapcsoltd ki viszont még mindig azt gondolom, hogy sok ennyi kapcsolat neki. Bár nem ismerem a szoftverkörnyezetet, amit használtok, meg ha tudnám, sem ismerem ezeket. A jazzt-t láttam még annak idején, de arról sem tudom, hogy mekkora kapcsolatszámmal dolgozott.
A gyári fw nem tud SWAP-ot kezelni, azt OpenWrt-vel lehetne megoldani, vagy a RAM bővítésével, de ez utóbbi kicsit rizikósabb vállalkozás.
-
Keresztapper
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Platina minősítésű Toughpower tápokkal bővült a Thermaltake portfóliója
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OpenWRT topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 11
- Yettel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- 16 GB-os Quadro RTX5000 HP
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest