Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
suste
veterán
válasz
deminos
üzenetére
Nekem pont így van beállítva a 3600-as mögé egy linksys wrt54gl-es router repeaterként, és hibátlanul működik! Telefonnal teszteltem anno,és szépen mászkált a hálózatok között, attól függően,hogy melyik volt az erősebb.
Szóval iknáb User error
-bocsesz .Ja! Ugye ddwrt-ből a v24-et vagy késöbbit használsz, ugye? Mert régebbivel nem megy, ha jól tudom!!!
-
-
-
-
deminos
aktív tag
válasz
deminos
üzenetére
Nos a problémámra sikerült félig megoldást találnom. Úgy néz ki a dolog, hogy ha kikapcsolom a nyomtatót és vissza, akkor már csak úgy tudok újra nyomtatni, hogy újratelepítem a nyomit.
Mondanom sem kell, hogy ez sem egy baráti dolog, ezért most új verzióban tenném a fel a kérdésem: Az alább leírt módon tettem fel a nyomit, akkor szerintetek miért kell minden egyes ki-bekapcs (nyomtató) után újratelepítenem?A mód, ahogy felraktam:
Windows XP
Find your printer in Control Panel - Printers etc. and open the properties page for it.
Select the Ports tab.
Click Add Port and choose Standard TCP/IP printer port and click New Port
Enter you router's IP address (normally 192.168.1.1) and click Next
Set Device type to custom and click settings.
Make sure RAW is selected and specify the necessary port number (normally 9100, 9101 for second printer, etc) and click OK
Click Next and Finish and Close
Make sure the newly created port is selected for your printer and click OKA válaszokat előre is köszönöm.
-
DiabloCorsa
őstag
-
deminos
aktív tag
válasz
deminos
üzenetére
Valaki erre esetleg, pls.
http://prohardver.hu/tema/tp-link_wr1043nd_router/hsz_25692-25692.html
-
tobias40
veterán
válasz
deminos
üzenetére
Köszi megpróbálom!

Nekem arra kellene hogy a vezetéken felcsatolt popi a-210 média lejátszóm lássa ezt a vinyót és lejátsza az ott levő hd filmeket!
Ezért nem elég az ftp,a samba-t is próbáltam beüzemelni de nem látja a lejátszóm a vinyó tartalmát!
Az ftp-t total commanderrel éred el?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- Android programozás, Android alkalmazások készítése
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- Lexus, Toyota topik
- Linux kezdőknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- HP Elitebook 840 G5 FHD, i7-8550U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 100% Akkumulátor
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
-bocsesz .
Mondanom sem kell, hogy ez sem egy baráti dolog, ezért most új verzióban tenném a fel a kérdésem: Az alább leírt módon tettem fel a nyomit, akkor szerintetek miért kell minden egyes ki-bekapcs (nyomtató) után újratelepítenem?

vargalex