Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Bambanő háza tája
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
-
LOGOUT.hu
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
-
MODERÁTOR
válasz Kakumix #2380 üzenetére
Én meg azt mondom, hogy akaszd le otthon a Te routeredet, ballagj el vele a kollégához, és nézd meg, hogy "elvisz-e" a kert végébe. :-)
Ha nem túl nagy az a kert, vagy esetleg van tetőtér, ahonnan messzebbre lát a router, akkor jó lehet ez is. És így talán nem dobatnál ki vele fölösleges pénzt, ha már elvállaltad ezt a feladatot.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Kakumix #2383 üzenetére
Nem régiben (pár hete talán) szerintem ebben a topikban volt, mikor valaki meg is vette a nagyobb antennát, majd rájött, hogy semmi sem változott.
Azt mondod, nem túl profi? :-)
Miután azt is mondtad, hogy "nem vagyok otthon a témában" ez nem hiszem, hogy gond.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Kakumix #37275 üzenetére
Nekem nem ezen van, sőt olyan porton van, ami egyáltalán nem az SSH-ra jellemző, hanem egész más szolgáltatás szokott futni rajta! És mégis megtalálnak időnként... Nincs ezzel semmi gond, ezért van a tűzfal! Ha valakit ennyire idegesít, akkor ki kell kapcsolni a logolást, és nem fogja látni! Mást úgysem tehet, a próbálkozást kivédeni csak egy módon lehet, ha zárja az összes portot!
-
Kicsirics77
veterán
-
Atlantisz48
őstag
válasz Kakumix #37969 üzenetére
szia koszonom a segitseget. azert nem tudok belepni mert a tp s routert egy t- home routerre szeretnem bekotni es igy hogy ketto routeet egymasba kotok nem tudok belepni a t home s routee cisco es abban le van tiltva az usb igy hoztak meg az nem is a mienk de a tp s igen es arra gondoltam hogy a sajat routherom torrentezesre hasznalom csak arra semmi masra szoval a wifije se kell ebben az esetben ha csak erre szertelnem hasznalni akkor megodhato hogy ha kikaocsolom a wifit hogy stabilan akadasmentesen menjem a torrent? ? amugy a net es a wifit a ciscos routerrol hasznalom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
- ÚJ HP 250 G9 /2027.11.06. GARANCIA/INGYEN FOXPOST/12th Gen Intel Core i3-1215U/512GB NVMe SSD
- LG V30 ThinQ SILVER 4/64
- 100% sRGB - Dell UltraSharp U2415 / AH-iPS / 1920x1200 ! FHD+ / pivot talp / számla / garancia 1 év
- Manli GeForce RTX 3080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest