Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát nem tudom, én sem vagyok szakember, csak hobby szinten űzöm ezt az ipart, de nekem az a meglátásom, hogy ez így nem fog működni. A gond szerintem azzal van, hogy még ha létre is hozod a proxy-t a routeren, valahogy addig is el kellene jutni, és ez megint csak a céges proxy-n keresztül fog menni. Tehát, ha melóhelyen a saját otthoni IP címed írod a Firefox proxy helyére, akkor szerintem nem is lesz net a gépen. Nálunk is elég szigorú a szabályozás, mindössze három port van, amin ki tudok jönni, tehát ezt kell beosztanom. Tudom, hogy SSH tunnel-ben már használhatok bármilyen portot, de az úgy kényelmetlen, és végülis sikerült beosztani ami van. SSH-t próbáltad más porton is? Úgy értem, mi van, ha mondjuk a 443-ra teszed az SSH-t, az talán nincs tiltva bent sem. Próbáltad már így? Vagy az egész SSH protokoll tiltva van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eaton 9PXEBM72RT2U UPS- EBM - Külső akkumulátor modul
- Eaton 9PX3000IRT2U UPS - Szünetmentes tápegység - Új ára 1- 3 Miilió Ft
- DELL Smart UPS DLT1500i- Szünetmentes tápegység
- APC Smart UPS 1500 - Szünetmentes tápegység
- Új, bontatlan Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Vengeance White XMP - 10 év bolti gari!
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
vargalex