- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Pant* rant
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: 2025 dude
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- gerner1
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
chros
őstag
válasz
Kicsirics77 #56098 üzenetére
Hat, ezzel nem ertek egyet, persze a kerdes "mennyire fontos a seed-eles", milyen site-ot hasznal az ember.
Manapsag 8MB/s le es 2 MB/s fel -es kapcsolatoknal, ezek a routerek mar kezdenek nagyon kevesek lenni.
Meg talan epp elmennek.
De egy komolyabb site-nel vert kell izzadni, hogy a ratio-t tudd tartani/novelni.(#56096) Doky1988: es miben korlatozott az?
Egyebkent en is elgondolkodtam a nas teman, de arra jutottam, ha lecserelnem a routert, akkor mar vennek egy regi laptopot, s azt uzemelnem be erre, azon nem lenne gond az eroforrasokkal. Es valszeg nem is enne joval tobbet. De egyenlore marad Suste firmware-e -
EQMontoya
veterán
válasz
Kicsirics77 #56098 üzenetére
Én egy hp microserverrel nyomulok (n54l + ipmi + lsi9550 + 4*1TB WD red), ez így elég korrekt.
Ami jó benne: portforwardot tudsz csinálni az ipmi-re is, tehát kintről akár be is tudod kapcsolni a nasod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest