Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- koxx: Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Satrafuckar
tag
válasz
siddis #55504 üzenetére
egyébként érdekes a dolog. azt hittem, hogy ez a hosts.equiv illetve a saned.conf vagylagos, tehát vagy az egyik, vagy a másik adja meg a hozzáférést. mivel a saned.conf be volt állítva, és ki is írta h granted nem gyanakodtam erre.
ezt alátámasztani látszik az is, hogy most hogy a hosts.equiv be van állítva (egyelőre egyszerűen "+" (any hosts)), így tökmind1 mit írok a saned.conf-ba, mindenképp müködik. (még ha a data_portrange-t is kikommentelem, akkor is).viszont ez a xinetd rész továbbra sem tiszta. mindenesetre ha a saned indítom, akkor ezt minden szkennelés után ujra kell inditani. ha a xinetd indítom, akkor folyamatosan megy. viszont reboot után egyszer azt is el kell indítani manuálisan, különben nem megy.
egyéb érdekesség, hogy a sanewin csak akkor müködik, ha előtte már az xsane-el szkenneltem vmit. az xsane mindig müködik, és xsane után a sanewin is folyamatosan müködik.
akarnék írni egy rendes, valóban step-by-step guide-ot az ilyen linux analfabétáknak mint én, de egyelőre sok a bizonytalanság, illetve a mit-miért kapcsolat viszonylag kevés ponton tiszta
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Apple iPhone Air Space Black Pehelykönnyű elegancia,100% akku (6 ciklus) Garancia 2026. 09. 25
- Alienware AW3423DWF Ívelt Gamer Monitor!34"/QD-OLED/165hz/0,1ms/10BIT/Freesync-G-sync/Alien FX
- Iphone 15 Pro Max 512GB Natúr titán
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest