Hirdetés
-
LOGOUT.hu
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Headless
őstag
Szia hát az, hogy tudsz-e majd játszani 3D BD iso-t hálózaton keresztül, ez leginkább attól, függ hogy milyen módon kapcsolódik a tv a routerhez, kábel, vagy wifi, másik fontos dolog az usb sebesség amit közvetve befolyásol a hdd fájlrendszere. NTFS fájlrendszer és wifi a legrosszabb kombó.
Nekem V2-őm van, EXT4 fájlrendszerű WD green, a lejátszó egy pc lan kábellel összekötve GB-es porton keresztül.Ezekkel a tesztvideókkal néztem, a 60mbps-es simán elfutott BD3D ISO-nak kb ekkora lehet a bitrátája, de lehet kisebb, ezt simán vitte. De mondom itt a lejátszó egy pc volt, nem TV és lan kábel volt. TV-n lejátszva sajnos ott vezetékes kapcsolat nálunk nem kivitelezhető. Ott a 15 mbps ráta a maximum, de elég rossz a wifi jelerősség a TV-nél. A legjobb esetben sikerült akadás nélkül lejátszani a 20 mbps bitrátájút is. De ez kivételes volt általában 1-2-szer megakadtak ekkora bitrátánál, vagyis ez már sok neki...Tesztkörnyezet:
1043nd V2.1 Suste build BB v0.4
PC- aláírásomban
TV EH5300 + Tenda A6 minirouter saját buildes openwrt-vel. ez szolgáltatja a vezeték nélküli netet a TV-nek.Leírás pedig telepítéshez szerintem suste oldala bőven jó.
[ Szerkesztve ]
LEDE - R3G/DIR860l -> https://tinyurl.hu/Ntkb/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Politika
- Milyen NAS-t vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
- Automata kávégépek
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 2. nap: Astrea: Six Sided Oracles
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 2 44mm - 2024 gyártás, 100%, Apple garancia, ezüst, doboz
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- Macbook Pro 16" M1 Pro - 2022 gyártás, 32/512GB, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest