- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Pant* rant
- Banyasz papa: segitség kérés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doky1988
senior tag
válasz
zambozoli #52493 üzenetére
Hozzáférési sebességkorlátozás van igen, guest wifi nincs sajna.
Ha extrák kellenek, akkor suste csomagját ajánlom, abban van guest hozzáférés is.
Nekem tökéletes volt a poli27-es csomag + suste -is, csak nekem wifim rakoncátlankodott valamiért, gargoylenál nincs ilyen bajom.WOL és Etherlake parancsot sajna nem, itt nincs egyéni script hozzáadási lehetőség.
Viszont betonstabil, tehát ez arra jó, hogy wifi, hálózat, esetleg NAS vagy egyéb eszköz hozzácsatlakoztatás.
Semmi extra nincs, viszont cserébe stabilan működik.Sorry a tripla posztért de már nemtudtam szerkeszteni az előzőket
Új hozzászólás Aktív témák
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- OpenMediaVault
- Sorozatok
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Háztartási gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest