- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az a leírás OpenWrt-re szól, és az egy kicsit más... Az amolyan "csináld magad" firmware, nagyon jó, mindent meg lehet benne csinálni, de mindent neked kell megcsinálni. Alapból szinte semmit sem tud. Nem tud USB-s eszközt kezelni, és nem működik a WiFi sem, sőt egyes verzióknál alapból még webes felület sincs. DD-WRT esetében az annyiban más, hogy minden alap router funkciót, és mellette sok pluszt is készen kapsz a firmware-ben. Ez is bővíthető, torrentklienssel, samba-val, stb..., de sokkal nehézkesebben mint az OpenWrt. Röviden, több dolog benne van készen, de nehezebb bővíteni ha ez kevés lenne. Ahhoz, hogy egy pendrive-ot elérj távolról, nem kell SSH-t használnod, ez megoldható a webes felületről is. Amit tudni kell, hogy ebben viszont nincsen beépített samba gyárilag, tehát helyi hálón is ftp szervert kell használnod a pendrive elérésre. Cserébe viszont várhatóan jóval gyorsabb lesz az átviteli sebesség, mint a gyári fw-vel.
Ha itt vagyok, és tudok, akkor én is segítek, de van itt rengeteg segítőkész ember rajtam kívül is, csak hát ilyen késői órán már egyre ritkábban.
Új hozzászólás Aktív témák
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest