Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
Topikgazda
Szia!
1. Ezt melyik felületen gondoltad? Vagy valami egyszerűsített beállítás? Kicsit pontosítanád?
2. Lehet, hogy a transmission init scriptet megmókolom
3. Nem egyszerű. Idő kellene hozzá
4. Nem lesz. Nem támogatja az OpenWrt csapat a bootloader írását. Mert ugye akkor pedig jönnének az emberek, hogy fel akartam rakni a firmware-t, de brick-eltem. És most soros porton sem érem el (mert nincs bootloader). Illetve nyilván akkor a teljes flash tartalomnak írhatónak kellene lennie (vagy legalábbis feloldhatónak), ami több kárt okozna, mint hasznot.
5. Most is beállítható. Persze, lehet, hogy olyan mint az 1. pont, azaz nem értem teljesen. Esetleg leírhatod részletesebben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Eladó HP EliteBook 645 G11 új, dobozos, Ryzen 5, DDR5, LTE képes üzleti laptop!
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (FX507ZU4-LP067W) i7, RTX 4050, gamer laptop!
- Eladó HP Envy x360 15-fe0178ng OLED, RTX 3050, i7-1355U, gyakorlatilag új! 3 órát ment eddig
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-10210U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- Szimulátor Playseat + Garanciális Logitech G29 kormány + ajándék váltó
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest