Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- 
			  LOGOUT TP-Link WR1043ND - N450 router 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

válasz  amargo

üzenetére amargo

üzenetéreNem tudom, hogy ez neked mennyire segítség, de a minap küzdöttünk egy topiktárssal, illetve ASUS RT-N13U routerével... DD-WRT optware rendszer menne rá, de ez a probléma ott is fennáll, hogy ha ki van kapcsolva az automount, akkor nem lehet mountolni. De, ha kikapcsolja az automount-ot, és ezeket a sorokat beteszi a Startup Script-be, akkor minden további nélkül lehet. EXT3="YES"; EXT3P="part1"; NTFS="NO"; NTFSP="part2"; FAT="NO"; FATP="part3"; mkdir /tmp/etc/config 
 echo "wget http://home.karneval.cz/10102207/fs.gz -P /tmp/root" >> /tmp/etc/config/fs.wanup
 echo "tar -xvzf /tmp/root/fs.gz -C /tmp/root" >> /tmp/etc/config/fs.wanup
 if [ "$EXT3" == "YES" ]; then echo "sh /tmp/root/ext3" >> /tmp/etc/config/fs.wanup; fi
 if [ "$NTFS" == "YES" ]; then echo "insmod /tmp/root/fuse.ko" >> /tmp/etc/config/fs.wanup; fi
 if [ "$FAT" == "YES" ]; then echo "sh /tmp/root/fat" >> /tmp/etc/config/fs.wanup; fi
 echo "mount /dev/discs/disc0/$EXT3P -o noatime,nodiratime /opt" >> /tmp/etc/config/fs.wanup
 echo "/opt/bin/ntfs-3g /dev/discs/disc0/$NTFSP /mnt" >> /tmp/etc/config/fs.wanup
 echo "mount /dev/discs/disc0/$FATP /jffs" >> /tmp/etc/config/fs.wanup
 echo "rm /tmp/root/*.ko /tmp/root/fs.gz /tmp/root/ext3 /tmp/root/fat" >> /tmp/etc/config/fs.wanup
 chmod +x /tmp/etc/config/fs.wanup
 echo "nobody:*:65000:65000:nobody:/mnt:/bin/false" >> /etc/passwdHa Te ebből ki tudod hámozni, hogy ez pontosan micsoda, és közelebb visz a megoldáshoz, akkor jó, ha meg nem, akkor sorry! Ez az info INNEN származik... Bár, mivel az RT-N13U RaLink Chipset-es router, így egy az egyben nem jó neked ez a leírás, de ha jobben értesz hozzá, mint én, akkor talán el tudsz indulni rajta, és áttenni 1043-ra .  
- 

válasz  amargo

üzenetére amargo

üzenetéreÉrdekes egy állat ez a DD-WRT... Mikor még megvolt a 1043-asom, én is szívtam vele sokat, mert alapjában véve szimpatikusabb lenne mint az OpenWrt, de hát ilyen alap dolgok nem használhatóak benne, mint az fstab... Én nem is tudom, de olyan mint ha szándékosan szívatnák a felhasználókat ezekkel az "apróságokkal", amik sokszor használhatatlanná teszik a rendszert. Egyszerűen nem találok rá semmi logikus magyarázatot, hogy miért lehet ez így jó. Aztán itt van még a swap hiánya. Ezt is miért nem képesek már bekapcsolni a kernelbe?! Nem is beszélve az optware támogatás hiányáról... szerk.: 
 Bár nem olvastam utána, de a DD-WRT-nek van ugye fizetős változata is... Lehet, hogy abban normálisan működnek ezek a dolgok, és akkor esetleg szándékos, hogy ez ilyen butított verzió lenne?!
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Ingatlanos topic!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

vargalex
 vargalex