Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
GemGeza
csendes tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Egyébként ezeket meg azért írtam le hogy fontosak, mert olvastam jósok hozzászólást itt is meg más oldalakon is és volt olyan nem egy, hogy ez nem ment az nem ment; ez nem volt jó az nem volt jó feltettem, de nem azt csinálta amit kell stb. és mivel nem vagyok linuxhoz értő, gondoltam megkönnyítem a a saját dolgomat azzal, hogy egy jól működő csomagot kérek, amit aztán megint nem kell a továbbiakban cseszegetni, hogy működjön, pl úgy mint a tomato firmware esetében, ott is kb 2 évvel korábbi csomagot használtam mert nem volt gondom vele. De ha zavar a hozzászólásom azon rész hagyd figyelmen kívül

Szóval van egy olyan csomag amit feltéve az összes alap szolgáltatás működik + finomítások, valamint stabil? -
GemGeza
csendes tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Hali,
Hát ja csak van az a mondás, hogy a trabival is el lehet jutni A pontból B pontba meg Mercivel is
és mivel már 3 éve használok linuxos firmware-t a gyári helyett már nagyon megszoktam azokat a ritkán használt plusz dolgokat amik a gyárikban nincs benne.köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

vargalex