- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
ssarosi
tag
válasz
ssarosi #5192 üzenetére
Feladtam.
Vargalex féle openwrtvel a wan hajlandó ismét csatlakozni ip cím váltáskor (a gyári firmwareval nem), de a wifije (csak G, 5 GHz kikapcsolva) ha titkosítást használok 3-5 perc után megszakad és nem is csatlakozik vissza. Újra kell indítani a routert.
Érdekes hogy titkosítás nélkül nem szakad, de ki fog állandóan mac címeket állítgatni?Megy vissza a gyári firm, garanciában visszaküldöm és levásárolom - ha belemennek.
Szívtam már eleget a tp-link csodákkal (Num 1 of China), mást kell keresni helyettük.
-
ssarosi
tag
Üdv mindenkinek.
Szóval vettem egy WDR-3600 -as routert.
Próbálgattam a gyári programjával, de nem volt stabil.
Eladtam egy ügyfélnek.
Kb. 2 hónap múlva szólt hogy szolgáltatót akar váltani, mert annyira szakad a netje.
Volt otthon egy 1043-asom, kivittem, azóta sincs semmi baja.
Nem kéri vissza az újat.
Segítettem neki elhalálozni, kaptam egy másikat.Az ügyfélnél bontottam ki (tegnap), mert kamerás megfigyelő rendszert tett fel és otthonról akar kukkolni, a régi meg nem tudott ingyenes dyndns-t.
A no-ip-t használom, nekem teljesen stabil.
A net hol ment, hol nem. Firmware frissítés után úgy tűnt minden jó. Hurrá.
Ma reggel szól hogy nem megy a net.
Ránéztem a kamerákra, láttam a mozgó alakokat, gondoltam sík h*je.
Kimentem és két gépből kettő nem látta a netet. Ha ezt nekem valaki elmagyarázza...Hazahoztam, disconnect után csak táp ki és vissza után volt hajlandó csatlakozni.
Nekem a gyári firmwarek közül semelyikkel sem volt hajlandó működni, míg a 1043 teljesen stabil.
Rátettem a ddwrt-t. Teljesen ugyanaz a helyzet.
Már azon gondolkodtam, hogy ez is meg fog halni, de mit érek vele ha megint egy ilyet kapok vissza?Tettem még egy próbát a Vargalex féle firmwareval.
És láss csodátteljesen stabil.
Az ünnepek alatt ha nem csinál semmi hülyeséget akkor visszaviszem így.
Nem tartom meg, mert a wifije sokkal gyengébb mint a 3Com routerem, vagy a dlink AP-m.Az egészben azt nem értem, hogy a gyári firmware teljesen használhatatlan?
Köszönet Vargalex-nek, hogy 15e Ft-om nem megy a kukába.
Kellemes karácsonyt mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- foobar2000
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest