Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
balaaa88
aktív tag
válasz
Headless #11270 üzenetére
Attól, hogy portot változtatsz még ugyanaz az adat fog vándorolni a kábeleken. Lényeg a lényeg ha nem titkosítod a hálózaton átküldött adataidat valamilyen módon, akkor teljesen mindegy, hogy milyen porton mi van. Az alap helyzeten nem változtat. Azt kell megoldani, hogy az adat titkosítva legyen, mikor kilép a WAN közegbe.
-
balaaa88
aktív tag
válasz
Headless #11258 üzenetére
Menni megy, de unsecure, de nagyon. Nagyon nem ajánlott. Nem beszélve az esetleges teljesítménybeli problémákról. Nem WAN-ra lett tervezve. Ahogyan a plain FTP sem biztonságos. Nyilván lehet mondani, hogy mondjak esetet, ahol már belehallgattak a forgalmamba. Nem tudok, de én inkább használnék valami titkosítást is... Min. FTP over SSL. Vagy egy jó VPN. Nem PPTP...
-
balaaa88
aktív tag
válasz
hruodnand #11145 üzenetére
Ha szeretsz matani, állítgatni, nem elégszel meg a gyári beállításokkal, kevesled a testreszabhatóságot, akkor megérheti váltani. Az, hogy mivel tud többet, mint a gyári: openwrt.org-on le van írva. Elég sok mindenben tud többet. Én sem használom torrentre, mert annak a teljesítményét keveselltem. Nyilván többet vártam el, mint amennyit lehetett volna. De torrent nélkül is ezerszer jobb egy WRT, mint egy gyári.
-
balaaa88
aktív tag
-
balaaa88
aktív tag
Na ugyanaz a hiba az új 3600-asomnál, mint a szintén új 1043ND V2-vel volt OpenWrt alatt...
Egyszerűen lehal a net egy idő után és csak UPC HGW újraindítása után áll vissza. Ping nem megy se kábelről, se wifiről. Volt fent sima OpenWrt, meg suste verzió is (BB). Mindkettőnél ugyanez a helyzet. Valószínűleg valahol valami összeakad a HGW és a router között vagy nem tetszenek egymásnak nem tudom pontosabban. (HGW Bridge mode-ba van állítva).
Annyi történik, hogy este feltettem a suste-féle változatot. Semmi gond nem is volt vele. Reggel ülök géphez, oldalak alig jönnek ben, connection timed out-ot nyom, meg dns resolv errort. Ennyi. Hiába indítom újra a gépet, routert semmi sem változik. Csak ha a HGW-t rebootolom.Kérdés (magamhoz is intézve)
: ha a UPC HGW-t meghagyom router mode-ban és külön alhálón összedrótozom őket, vagy WDS-el, akkor mi lenne a helyzet. Mert másra nem tudok gondolni. Csak arra, hogy valami nem okés, mert két TP-Link modellnél is ugyanaz a hiba (kábelcsere, stb. megvolt).
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Proxmox VE
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Mini PC
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Bomba ár! Dell Latitude E5470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest