Hirdetés
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Amazon Kindle JailBreak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kuponok....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Headless
őstag
válasz
blakey #13728 üzenetére
Semmilyen openwrt alatt nincs HW-es NAT, mint a gyári fw-ben, és szoftveresen kifúj hamar a harmat gyenge proci. Főleg, ha pppoe-es net az jobban terheli, dhcp-vel én olyan 190-200-at mértem, pppoe-vel olyan 100-120-ra tippelném a végét.
Sima openwrt alatt melyik verzióra érted, és mekkora sebességet mértél? wenigma írta már korábban, hogy CC-ben javítottak valamelyest a sebességen. Lesz-e dobálás az majd kiderül, nem lehet semmit se mondani róla. suste fw-jében sok plussz csomag van, amit ha csak routerként használsz, ki kapcsolhatod pl transmission, dlna,samba,ftp stb.
-
Headless
őstag
válasz
blakey #13692 üzenetére
TV-ről beszéltem nem médialejátszókról
De akkor Pana egyes típusai oké
És pont egy WDR3600-ról van szó, ahol a legkevesebbe kerül mégegy pendrive-ot rádugni mert két usb-je van. És akkor már kell a másik megosztás is... Ha hagyod az automountra a csatolást, és miért is ne hagynád.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest