Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
csiritel
csendes tag
Sziasztok!
TL-WDR3600-am van a legfrisebb (3.14.3 Build 150518 Rel.72050n) gyári szoftverrel.
Több mint egy éve hibátlanul megy, mostanában elkezdte produkálni a következő hibát:
a router IP-je 192.168.1.1.-re van állítva, természetesen ez az átjáró címe is.Egy ideje a wifin DHCP-n csatlakozó eszközeim (laptop, telefon) teljesen random módon úgy csatlakoznak fel, hogy a státuszuk connected, csak épp internet nincs. És ilyenkor azt látom, hogy 192.168.0.xxx címen vannak!
Ez hogyan lehet? és ráadásul hiába indítgatom újra akár az eszközt, akár a routert, nem hajlandó a helyes tartományba csatlakozni, csak ha az eszközön statikus címet állítok be, ami az 192.168.1.xxx tartományban van!
Idegesítő hiba, mi lehet az oka? Hogyan lehet megszüntetni? -
blakey
titán
Amelyik szimpatikus, nekem 240/20-as netem van és a legújabb OpenWRT-vel (15.05) van meg a sebességem, egyelőre stabil, szerintem próbáld ki mindegyiket és amelyik tetszik, azt válaszd. Előtte olvasd el a Readme-ket és szerezd be visszaállító gyári firmware-t is, egyszerű az egész művelet.
-
-
krealon
veterán
"Most látom, hogy a hivatalos oldalról letöltött FW nevében ott a boot, tehát gondolom, hogy akkor ez nem jó. Ez esetben, honnan tudok nem boot-os FW-t beszerezni?"
-
Kicsirics77
veterán
mindenképpen olvass a témának utána ezt tudom javasolni
a transmission is egyszerű mint a faék,lehet sebességkorlátot állítam például,én annyira nem merültem bele,mert amire nekem kell arra több mint jó.
lassan 3 éve használom minden gond nélkül,csak ésszel kell konfigolni ennyi a nyitja. -
Kicsirics77
veterán
szia
openwrt ami kell neked
a 2,5 hdd mellé ha nincs külső tápja akkor javasolt egy aktív usb hub mert a router usb aljzatának tápja nembiztos,hogy elbírja.
transmission van alapból a firmwareben,webgui is van hozzá szóval egyszerű mint a faék.
vargalex blogját olvasd el elsőkörben ezzel kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Apple iPhone Xs 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A DD-WRT oldaláról kellett lesednem a Webrevert verziót, és az alapból felrakta a gyári FW-t!