Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Headless
őstag
válasz
90Quiet #13131 üzenetére
Más a helyzet,mert megnéztem a githubot, ez egy python script. Így egy kicsit más a helyzet. Az install from source leírást kéne követned, csak a 2. Lépéshez nincsenek elemek c compiler pl. Még python 2.7 és pip telepítése még meg is csinálható, de az előbbiek nem igazán.
De azt hozzátenném, hogy én is azok közé tartozom, akik nem tudnak érdemben segíteni.
-
Headless
őstag
válasz
90Quiet #13129 üzenetére
Szia!
Szerintem aki érdemben tudna segíteni az olvassa mindkét topikot, gondolom nem véletlenül nem érkezett rá válasz.
Az biztos, hogy a forráskódot még csomagba kell forgatni , hogy használhasd a routeren, de ehhez kellenek makefile-ok meg maga a source írtad, hogy van githubon source, de azt egyik kérdésedben sem linkelted be, hanem csak egy bemutató oldalt.
Forgatáshoz kell egy környezet, legkézenfekvőbb talán az openwrt buildroot.
Ezután beleáshatod magad, a csomag készítésbe is.
Bár szerintem ez már bőven sok is, meg kevés is egyben, biztos utána kell járnod, esetleg openwrt forumon utána olvasni, kérdezni. És az is biztos, hogy a githubon lévő forráskód módosításokat igényel.
Én akkor néztem amikor te írtad, és openwrt fórumon találkoztam despotify próbálkozással (mpd beépülő), de ott sem volt siker, ezért sem írtam semmit.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Egérpad topik
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Hegesztés topic
- Mesterséges intelligencia topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HP Z240 Komplett asztali pc, garanciával, 1050ti 4GB Videóval!
- i3 8100 és i5-9400 processzorok
- 6 és 7. generációs i3 és i5 procik
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest