Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mikemend
senior tag
Megírom itt, hátha más is okul belőle, tehát Samsung TV + SamyGo csatlakoztatása a routerrel Sambán:
- maradtam a gyári FW-nél,
- a tévére feltettem a SamyGo-t a leírás szerint szerint
- a saját szervernél ezt adtam meg:
### MANIOOTEK MANUAL MOUNTING ###
YOUR_IP="192.168.0.1/volume9"
mkdir -p "$DEST_DIR/volume9"
/bin/busybox mount -o "${M_OPTS}" -t cifs "//$YOUR_IP" "$DEST_DIR/volume9"
### MANIOOTEK MANUAL MOUNTING END ###
Fontos, hogy a záró perjel nem kell, valamint meg kell adni a volume-t is, máskülönben nekem csak IP címmel állandóan újraindult a tévém! Ha több volume van, akkor persze ezt a részt kopizni és az mondjuk volume10 legyen a kód többi részében is. (Nem akartam ciklust írni erre.)Így már látja a tévé a Sambát a routerről és játssza is a fájlokat. Azt még nem értem, hogy miért dobja néha a tévé azt, hogy a könyvtár nem olvasható (nem tud belépni), pedig máskor meg sikerül. Tehát ez még érdekes, hogy eldobálja, de legalább már megy a Samsung tévével is a Samba!
-
Mikemend
senior tag
Sambával nem erőltetem, arra gondoltam, ha a tévé látná FTP vagy megosztás szinten a fájlrendszert (ahogy a gép is látja, mint önálló gép), az lenne a legjobb, mert akkor natívan húzná át, és nem kellene DLNA-val vacakolni. Erre gondoltam, hogy a tévénél is van megoldás és akkor a gyári router fw maradna fent. Mert minden más szolgáltatással meg vagyok elégedve a gyári megoldással is. Ha a DLNA-t javítanák, akkor lennék persze elégedett, de így most nekem ismeretlen terep. A SamyGo sem egyszerű, de ha már fent van a tévén...
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Battlefield 6
- Spotify
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Erő és Megbízhatóság: Dell Latitude E6530 (14", i7) Laptop SSD-vel!
- iPhone 16 PRO MAX 256GB fehér titán MEDIAMARKT számla 2027 szeptember 19-ig Apple garancia! Akku 97%
- RYZEN 5 7600X DDR5 FÉLKONFIG (GARIS)
- GIGABYTE RTX 2070 SUPER 8GB ELADÓ
- Új Gamer PC i5-i7 12-14400F/RTX 5060 + 11 Féle VGA/500Gb - 2Tb SSD/16-32Gb DDR4/600-850W 2-4Év Gar
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest