Hirdetés
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzol
tag
Keresd meg a minidlna.conf-ot és abban állítsd be a könyvtárakat! Első tippem, hogy /etc/minidlna.conf alatt fogod megtalálni. Nagyon egyszerű szerkeszteni, ha egy kicsit is értesz angolul, mert tele van magyarázattal. Ha ki akarod törölni a megosztást, csak keresd meg azt a sort, ahol megtalálod a könyvtárt és kommenteld ki egy #-val a sor elején. A változás csak akkor fog látszódni, amikor a minidlna frissíti az adatbázisát. Ha ezt nem akarod kivárni, akkor minidlna -R segít. (egyes rendszereketn a service minidlna --force-reload is működni szokott, de nem tudom, hogy ez OpenWRT-n működni fog-e)
-
suste
veterán
ez nekem is meg volt, de 1.02.1 alatt miután felraktam a legújabb miniDLNA-t, úgyhogy a luci minidlna felülete a hibás
sajna nem találtam teljes megoldást, csak annyi sikerült, hogy mindíg a legelső beírást lehetett törölni, és így 2 egyforma sor mindíg maradt, de legalább nem 6-7 egyforma
a 2 egyforma sor, hibát nem okozott szerencsére, azóta is így van az a 1043-as.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- iPhone topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- Autós topik
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 128B Fekete -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi