Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- gerner1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
trance89
őstag
köszönet a leírásért, még régebben gondolkoztam a felrakásán de a pepe github oldalán található leírás láttán inkább hagytam a fenébe most viszont hogy pár kattintással megoldható volt fel is dobtam a 3600 v1.3 és 841 v8.0-ra is, mind2 tökéletesen műkszik, a fw feltöltő oldallal raktam fel a 3600-ra a suste 0.6, a 841-re pedig a gyári BB buildet utána pedig visszamentettem a backupokat
a 3600-ra nagyon jól jött mert az 1.3-nál még nincs egyszerű tftp lehetőség, annak aki gyakrabban pakolgat fw-t ez egy nagyon hasznos kis cucc és mivel uboot írás előtt backup is készül amit rögtön le is mentek nagyon nagy baj gondolom nem történhet, max elszáll a flash
az pedig hogy a gyári fw-el gondja akadhat a legkevésbé sem érdekel, arra vettem ezt a routert hogy openwrt-t futtassak rajta, eszem ágában sincs visszatérni a gyárira
mondjuk azok az emberek akik uboot-al szórakoznak nem hinném hogy nagy szükségük lenne a gyári firmre -
vargalex
félisten
Szia!
Azért az ismert hibáknál olvasható "Current release is not loading kernel from some versions of TP-Link's official firmware." mondat alapján érdemes megfontolni a dolgot. Ugyan ebből nem derül ki, hogy melyik verzió érintett, de aki tervezi, hogy valamikor visszaáll gyári firmware-ra, az jól rakja el az eredeti u-boot partíció mentést.

Ja, és szerintem a frissítés mehet telnet-en, nem kell passwd és ssh.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Windows 11
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro 128GB gyári független új akku fizikai dual SIM!!!
- Samyang AF 85mm f/1.4 FE II objektív Sony E
- Eladó egy igazi ritkaság Dell UltraSharp 32" 8K Monitor - UP3218K
- eladó Dell U4320Q Monitor 42.5 " 3840 x 2160 (4K UHD)
- Új Bontatlan Lenovo ThinkPad P16v Gen2 Mobil Munkaállomás -50% Ultra 7 165H 32/1TB RTX 2000 8GB FHD+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
- Új Asus 16 ROG WUXGA IPS 165Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3765, 100% Akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest