Hirdetés
- potyautas: Az utolsó közös út
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wajk
addikt
én is pont a gyerek miatt gondolkozok még ezen
A Cover.jpg az megvan, meg láttam a beállításokat, de pl van egy sorozat ugye amit egy könyvtárba dobálok be, ahhoz gondoltam egyedi kisképeket rakni. Winen van egy progi ami megcsinálja a képet az összes videóhoz. "videóneve.jpg", de a TV csak a Covert mutatja, ha az nincs akkor meg semmit. Ez logikus, mert a MiniDLNA-ban ott megvan adva, hogy miket keressen a folderhez, de azt nem lehet beállítani, hogy a videókhoz külön-külön töltsön be kisképet? Valami ilyesmiről regéltek itt a linken ha jól olvastam. -
Headless
őstag
Suste ez nem egy bonyolult, esetleg írj rám ha van időm és kedvem akkor talán megbeszéljük, magamnak olyat csináltam, hogy videó fájlokat keres és talál akkor átmásolja egy kijelölt helyre és az xbmc-ket utasítja médiatár frissítésre. De ez amit ti gondoltatok még egyszerűbb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- potyautas: Az utolsó közös út
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- Fotók, videók mobillal
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Autós topik
- Google Pixel topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3500
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES ASUS Vivobook 17 X712EA-AU737W Notebook
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest