Hirdetés
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sziku69: Szólánc.
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kicsirics77 #316 üzenetére
Ez ~70MB/s komoly? Ez min keresztül ment?
-
válasz
Kicsirics77 #306 üzenetére
Megértem.
Remélhetőleg nemsokára nekem is a birtokomba kerül egy ilyen kis szerkezet. Én idő hiányában először a gyárit fogom belőni. Aztán ha lesz időm akkor kipróbálom a vargalex változatot...meg egyebeket. Bár ha ilyen botrányos sebességet fog produkálni akkor inkább hagyom... -
válasz
Kicsirics77 #303 üzenetére
Gyári firmware-el tesztelted, hogy mennyit tud? -
válasz
Kicsirics77 #297 üzenetére
Ejha...akkor még rosszabb mint gondoltam.
A gép gigabiten lóg, a hdd meg USB2.0(480Mbit) Azért egy 20-25 elvárható lenne. -
válasz
Kicsirics77 #289 üzenetére
Ez a sebesség milyen helyzetben jön? Routerre van kötve a HDD, és Wifi-n csatlakozol rá a géppel? 2.4 vagy 5Ghz?
Csak érdekel. Nem gondolom, hogy ettől függne.
-
válasz
urbanjozsi #247 üzenetére
Bár én nem vagdosnék semmit a földhöz, azért mindenki volt már hasonló cipőben mint te. Csak annyit tudok mondani, hogy türelem. Van, hogy 1-2 nap múlva kicsit pihentebben másképp látod majd a dolgot és tuti lesz a dolog.
- firmware-ből a legújabb van rajta?
- próbáltál esetleg egy reset-et hátha valami bekavart?Egyébként sokan esküsznek a vargalex féle firm-re...
-
válasz
SteveBeard #139 üzenetére
Az árán eléggé megakadtam, hogy mennyire jó...
Úgy indultam neki még pár hónapja, hogy kéne valami "gyors" router....de akkor valahogy túl sok volt a drágaság, meg a hülyeség. Pedig csak egy 300+300-as 2,4-en és 5Ghz-en szimultán működni képes darabot kerestem. Az 1043-ast azért vetettem el mert némi időtállóságot is szerettem volna...Aztán valamikor pár hete bukkantam rá, és nem hittem a szememnek...papíron minden szép és jó..majd némi parkolás után a napokban újra körülnéztem, ezért is kérdeztem meg itt, hogy mi a tapasztalat.
Örülök a pozitív tapasztalatoknak...Mennyi ideig tart a vargalex féle firmware config-olása?
-
Köszi, mindkettőtöknek. Akkor úgy néz ki tényleg ez lesz...
-
Érdekelne mi az általános vélemény és tapasztalat erről a routerről. Van aki már hosszabb ideje nyúzza és elégedett vele?
Van esetleg olyan "betegsége" amiről tudtok?Előre is kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI MEG Infinite X 10th Intel Core i9 10900k/RTX 2080 Super/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó
- Intel Core i9 10900K/GeForce RTX 2080 Super/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó normális áron
- DeepCool Watercooling CPU LT720 Fehér (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- ASUS ROG Strix G15
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest