Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
sanzi89
üzenetére
Sry, en egy normalis cuccot hasznalok normalisan. Majd ha lesz igény hogy több tudás kell molyolás nélkul, akkor veszek egy drágábbat. Addig ilyen igenytelen, boldog user vagyok. A WDR3600 jol mukodik amig nem akarjak az emberek a Higgs-bozon kutatasara hasznalni.

SztiviVander: egy ido utan automatikusan kijelentkezik... vagy megfogtad valami böngészőaddonn-nal?

-
wwenigma
Jómunkásember
Nem, ez a lemez nem képes felpörögni a szamitogep USB portjáról (ami tuti nem tobb mint 500mA mert annal tobb aramot a szabvanyok miatt nem fog leadni es figyeli is a gép) és az előző 1043ND-n sem volt mukodokepes kulso tap nelkul.

Esetleg még arra gondolok hogy közösített a táp így be tudja terhelni a másik port rovására, de ehhez kellene panelrajz és nem szokványos megoldás.
-
wwenigma
Jómunkásember
Ettől függetlenül 1A-t biztos tudnak. A winyóm Samsung HM160JI , és tévedtem mert 850mA van rairva.
(+ a ház fogyasztasa ugye).Edenyke: a benne levo chip 4 USB-t tud kezelni. A tápellátást meg jol oldották meg ahogy nézem, mindkét kivezetett portnak külön van. (ha jol nezem)
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ez lesz a legjobb, semmi perc alatt bekonfigoltam csak 10 perc volt amig legeneralta a certeket. Jobban orultem volna ha a fő routeren menne a VPN szerver, igy most ez csak dedikáltan arra van.

-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Gyári firmware-rel visszaállt a rend, megvan a sebesség...

-
wwenigma
Jómunkásember
Legujabb OpenWRT trunkot feldobtam a routerre mert jovo heten VPN-t akarok hasznalni, viszont a sebesség amit igy kapok sacc/kb 130Mbitnél tetőzik. Nem ugy van hogy HW NAT nélkül azért 400Mbit körül tud route-olni a ketyere?

-
wwenigma
Jómunkásember
Meguntam a SiXXS féle IPv6-ot, aiccus mókázást. he.net-nek (tunnelbroker.net) van magyar IPv6 szervere. Regeltem 1$-ért egy domaint, megadtam neki a dns.he.net nameszervereit, azt tudom luci-s dyndns konfigból update-elni, es az meg automatikusan atviszi he.net -re az IPv4 végpont cimem.

-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Az a fenti ketto amit irtam.

Lényeg hogy azok akkor jók.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Intruder2k5
üzenetére
De, a fenti kettő olyan, csak a legutolsó boot-os.
-
wwenigma
Jómunkásember
Trunk Barrier Breaker r40526 van fenn amiben mar elméletileg javitva van. Viszont elötte is ilyen volt.
kali: gyári antennák, ellenoldal kétféle mobilteló - mindkettő ugyanúgy viselkedik. 11-es csatorna (üres volt most atraktam 1-re mert megjelent 2 masik router),20MHz, 18dBm adóteljesítmény (nem is enged felé állítani, nem megy felé)
-
wwenigma
Jómunkásember
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Rocko66
üzenetére
Ahogy olvastam valszeg túlfeszt kapott, ha semmi életjel nincs akkor érdemes lenne gariba visszavinni (lakásbiztositas?) mert ugysem tudjak megmondani mi volt rajta. Szét lehet szedni es ranezni soros porton hogy mit mond, de fennáll a veszélye hogy sérül, egyik részen durván kell szétpattintani.. Még nem öltem meg egyet sem.

Amit Kicsirics77 írt feljebb azt nézd meg, a gyors villogás ezt jelenti.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Mindenesetre erdekes dolog hogy igy tud-e mukodni. Egyaltalan milyen csomag kell neki? 3G modem is oda csatlakozik de nem "ott jon a net".
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Biztos. Par evvel ezelott egy Motorola SB5100 volt talan es annal valami ilyen volt a felallas. Az tudott USB-n is csatlakozni.
-
wwenigma
Jómunkásember
Nem.
Kabelmodem DHCP-vel fogja adni a netet ha az amire gondolok, csak arra kell figyelni hogy IP utkozes ne legyen. (kabelmodem 192.168.1.x-et ad akkor belso halot ne ugyanebbe legyen.)
suste: azert ha gyari firmmel megy a DLNA meg a megosztas samba/ftp-n es nagy kapcsolatszam van pl. kliensen futo torrent miatt, jol jon az a 128M ram... a gyarival...

-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Gyurka6
üzenetére
Igen, megint mukodik a trunk-ban az extroot. Azota varazsoltam SixXS féle IPv6-ot is bele.

Bár arra valaki hozzáértő ránézhetne mert az AICCU és a radvd router reboot utan nem akarja az igazat.
McSzaby: nem nehez az, csak 1x kell belőni. Egyszerű. En most csinaltam meg, extroot, torrent, QOS, dlna, dyndns, IPv6, ftp, UPNP, samba meg tudja a t*köm mit heggesztettem meg rajta. Innentol mar csak azert fogok hozzanyyulni mert unatkozom. Ha folyamatosan heggeszteni kell akkor sokat varsz tole es jobb lenne inkabb egy kis PC-t beraknod a router mogé szervernek ezekhez.
-
wwenigma
Jómunkásember
6to4 csomagot telepitve majd WAN6 proto-t 6to4-re allitva kaptam ipv6 cimet (digi) lehet ebbol bajom? :] (tuzfal akarmi)
-
-
wwenigma
Jómunkásember
Az hogy zöld ledes.

Kicsit más. Az uj Barrier Breaker trunk-kal az istennek nem tudom megcsinalni az extroot-ot egy pendrive-val ugyanugy ahogy korabban a kulső winyóval ment. Létezik hogy nem mukodik vele? A 2 USB port miatt akarnám, hogy ha leveszem a winyót akármi miatt akkor ne ugorjon az extroot...
-
wwenigma
Jómunkásember
Hmm kellemes meglepetés, a 800mA-t kérő vinyóm egyetlen USB csatlakozással felpörgött és működik a routerről. 1A-t tudna portonként?
-
wwenigma
Jómunkásember
Érdemes lenne szétbrennolni a routert és ilyet belerakni? Annyit biztos tud mint a gyári antenna.

-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Plehboj
üzenetére
USB-s alu kulső ház + notivinyó oszt szevasz. Hirtelen ranezve hardverapróra 11e az 500as notiHDD és 2,5e körül van aluház pl. DX-ről (ilyen van nekem, korrekt cucc). Az USB3-as meg 3e DX-ről. Csak arra kell figyelni hogy a HDD áramfelvétele 500mA alatt legyen ami fel van tuntetve mert kulonben nem fog elindulni 1 usb portról. (oké, kettő van de ha kell extroot az mehet pl. kulon pendriveról)
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
wwenigma
üzenetére
Mivel gargoyle-ban nem tudok orszagot allitani, ezert felraktam a Vargalex 1.1.7-et. Na itt mar van elorelépés. Bár inkabb csak kavarja a kakit....
Alapértelmezetten inditas utan -50dBm korul van a teló. GPIO allitasra a jelerősség NEM változik a telón (pingelve van folyamatosan) De ha az országon állítok (Trinidad és Tobago -ra allitottam mert szép neve van
) akkor felugrik -28dBm-et majd visszaállítva US-ra, marad ugyanez az erősség.Fix helyen volt mellettem a telo, semmi nem volt a router és közte. 802.11g+n, 40MHz, 18dBm adóteljesitmény.
Csinalt egy olyan furcsaságot,ha bepipálom a "Force 40MHz mode"-ot akkkor a jelerősség beesik a korábbi alacsonyra... pipa kivétele után ismét visszaáll a magasra. Megismételve nem történt meg a dolog hanem magasan maradt a jelerősség. Ismét megismételve a jelerősség alacsonyra esett pipa nélkül is.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
vargalex
üzenetére
Alapból igy indul a router: [link] 18-19-20 is LOW-on van. Most megprobalom egyesével felhúzni hogy mi történik.
mod: változik a visszaadott érték de az eszközön (androidos teló) nem lathato az a valtozas amit visszadob a router. Gyakorlatilag 30dBm-es valtozast kéne latnom de a telón max 3-4dBm-et ugral.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
wwenigma
üzenetére
Reboot utan viszont érdekes dolog történt, GPIO20
GPIO20 signal low:
signal: -70 [-70, -80] dBm
signal avg: -69 [-69, -79] dBm
GPIO20 signal high:
signal: -37 [-37, -47] dBm
signal avg: -61 [-62, -71] dBm
signal avg: -61 [-62, -71] dBmA többinél nincs változás. Az előző log az a második futtatáskor készült.
-
wwenigma
Jómunkásember
Lehet nem kellett volna az antennaálláson változtatni ha 2 verziót akarsz összehasonlitani. Sőt frekvenciát és sávszélességet se.
Esetleg még az adóteljesítményt csesztethetnéd, na akkor lehetne még hasztalanabb.

mod: meg lehetne próbálni, hogy a ledeket kicserélitek kékre.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Zöld ledes hibátlan...
Ver. 1.4 -
wwenigma
Jómunkásember
-
wwenigma
Jómunkásember
Forditottam ma forrasbol egy Gargoyle firmware-t, bátraknak itt van, nekem az van fenn és működik. :] Jobbára magyar, foglalkozgatok vele... "dark one" témát ajánlom persze egy pendrive kell hozzá a seggébe. Első boot után 192.168.1.1 címen érhető el, alapértelmezett jelszó a "password" ezt első bejelentkezésnél meg kell változtatni.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Intruder2k5
üzenetére
És ha igen? [link]
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Na jo, nem, csak jo lenne ha nem izombol oldana meg a procija hanem hardverbol, ha mar tudja.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Frissitesrol nem tudsz, hogy varhato mostanaban? Igaz most gargoyle-t forgattam rá forrásból, de jobb lenne egy friss vargalex.
Bár HW nat azért hianyzik.
Új hozzászólás Aktív témák
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- SZÉP! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Corsair Vengeance 64GB (2x32GB) DDR5 6000MT/s CL40 XMP black kit - ÚJ, bontatlan, garis - ELADÓ!
- Garanciával, Számlával! Logitech G29 Driving Force Racing Wheel
- Asztali PC , i5 8400 , RTX 2060 , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Na előkeresem.
(+ a ház fogyasztasa ugye).