- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2017-10-13 10:03 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MarQs
senior tag
Rég mókoltam már SSH-n keresztül, így egyszerűbbnek találtam egyből Lucin intézni a FW frissítést, de nem reagál a router, nem változik semmi, még a beállítások sem változnak (pedig a beállítások megtartása elől mindig ki volt véve a pipa).
Próbálkoztam a webreverttel is, szintén semmi, de még egy jelszó, vagy egy SSID változtatás sem jön össsze.
Most belebotlottam ebbe az Intruder hsz-be... arra gondoltam lenullázom a rendszert és elindulok vele az elejéről.
Vélemény?
-
cellpeti
nagyúr
-
pcguru95
csendes tag
-
akaaka
tag
-
akaaka
tag
-
akaaka
tag
-
ignisz
senior tag
-
ignisz
senior tag
-
Brko
csendes tag
Visszaetettem a cc-t! Sikerült megcsinálnom rajta az extroot-ot! Annyi helyem van rajta hogy ihaj.... :-)
Viszont ha bekapcsolok rajta mindent, gondolok itt a wifi, transmiision, minidlna-ra és több torrentet töltetnék le, akkor eldobálja a kapcsolatot a transmission! Gondolom ez azért van mert hardveresen gyenge a router?!?
Egy 500Gb Hdd van rajta 3 külön partíción, a swap ill az extroot partíció ext3 a harmadik ext4.config transmission
option alt_speed_enabled 'false'
option bind_address_ipv6 '::'
option blocklist_enabled 'false'
option cache_size_mb '2'
option dht_enabled 'true'
option download_queue_enabled 'true'
option download_queue_size '4'
option encryption '1'
option idle_seeding_limit_enabled 'false'
option lazy_bitfield_enabled 'true'
option lpd_enabled 'false'
option message_level '1'
option peer_limit_global '240'
option peer_limit_per_torrent '60'
option peer_port '51413'
option peer_port_random_on_start 'false'
option peer_socket_tos 'default'
option pex_enabled 'true'
option port_forwarding_enabled 'true'
option preallocation '1'
option queue_stalled_enabled 'true'
option queue_stalled_minutes '30'
option ratio_limit_enabled 'false'
option rpc_authentication_required 'false'
option rpc_bind_address '0.0.0.0'
option rpc_enabled 'true'
option rpc_port '9091'
option rpc_url '/transmission/'
option rpc_whitelist '127.0.0.1,192.168.1.*'
option rpc_whitelist_enabled 'true'
option scrape_paused_torrents_enabled 'true'
option script_torrent_done_enabled 'false'
option seed_queue_enabled 'false'
option speed_limit_up '20'
option start_added_torrents 'true'
option trash_original_torrent_files 'false'
option umask '18'
option upload_slots_per_torrent '14'
option utp_enabled 'true'
option scrape_paused_torrents 'true'
option watch_dir_enabled 'false'
option enabled '1'
option config_dir '/mnt/sda3/torrents'
option speed_limit_down_enabled 'true'
option speed_limit_down '750'
option speed_limit_up_enabled 'true'
option download_dir '/mnt/sda3/transmission'
option incomplete_dir_enabled 'true'
option incomplete_dir '/mnt/sda3/transmission_felkesz'
option rename_partial_files 'false'
option bind_address_ipv4 '192.168.1.1' -
Brko
csendes tag
-
suste
veterán
-
MarQs
senior tag
-
ignisz
senior tag
-
MarQs
senior tag
-
MarQs
senior tag
Tovább tartott hozzáférni a routerhez, mint gondoltam - nem az enyém, csak távolról próbálom menedzselni a vasat - de ma végre sikerült.
A lényeg:
- ahogy írtad, először töröltem Lucin keresztül mindkét csatolási pontot mind a swap, mind a csatolási pontoknál lévőt (sda1, sda2), aztán ürítettem az /overlay/mnt/transmission letöltési mappa tartalmát webcommanderrel, majd leválasztottam, azt követően lehúztam a HDD-t.
Újracsatlakoztatásnál elvileg automatikusan mountolt a merevlemez, de a csatolt fájlrendszereknél a /dev/sdXY-t tartalmazó sor nem jelent meg......és az eredeti probléma is maradt, hogy nincs elég rendelkezésre álló hely a HDD-n letöltéshez - pedig üres.
A vinyó továbbra is csak USB-n keresztül kap tápot! Legyen a következő lépés egy aktív USB hub beszerzése/beszerelése?
(Nem tudom mennyire van jelentősége, de a gépen - amivel kapcsolatban van a router helyi hálózaton - Ubuntu 14.04 fut, mint op.rendszer.) -
MarQs
senior tag
-
suste
veterán
-
kiskakas
senior tag
-
kiskakas
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- Xbox tulajok OFF topicja
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen asztali médialejátszót?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Lenovo T14 Thinkpad G5 WUXGA Ultra7 155U 12mag 32GB RAM 1TB SSD Intel iGPU Win11 Pro 2év Garancia
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest