Hirdetés
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Milyen mosógépet vegyek?
- Rap, Hip-hop 90'
- Tomb Raider Remastered I-III
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
-
LOGOUT.hu
TP-LINK routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
liverpudlian
csendes tag
válasz liverpudlian #1767 üzenetére
Közben rájöttem hogy hülyeséget mondtam az előző hozzászólásommal: 64 bit-est tettem fel mert abban is volt Broadcom-os. Ma viszont észrevettem, hogy amíg be nem kapcsoltam a vezetéknélküli egeremet tökéletesen működött a net, bekapcsoltam és egyből elment. Kihúztam az USB-portból az egérnek a kis modemét és megint megjavult a net. Lehet hogy az egér zavarna bele az egészbe?
-
liverpudlian
csendes tag
válasz trance89 #1766 üzenetére
Megnéztem, a legfrissebb volt a Cd-n is. Viszont a Lenovo honlapon két lehetőség van: 1. Broadcom, Qualcomm WLAN driver, 32 bites Win 8-ra (ez van feltéve nekem); 2. Cybertan, Liteon WLAN driver, 64 bites Win 8-ra. Ha 64 bites windows-om van akkor a másodikat kellene feltennem? Vagy maradjak az elsőnél? Elvégre Broadcom adapter van benne.
-
liverpudlian
csendes tag
Sziasztok!
Azért írtam ehhez a topichoz, mert WR841N-es routerem van. A gond az, hogy egy hete vettem meg egy Lenovo G700-as notebookot, de nem akarja a jót a wifi. Windows 8 telepítés után sikeresen rátettem az illesztőprogramot a Broadcom 802.11n adapterre, a gyártótól kapott CD-ről. Hozzáteszem a router lassan másfél éve megvan, eddig probléma nem volt vele. Sikeresen csatlakoztam a notebookon a már meglévő hálózatra, és működött is minden. Igen ám, de mikor felvittem a szobámba a lapost, már nem volt annyira zökkenőmentes a dolog. Fél napon keresztül semmi baja nem volt, majd egyszer csak nem fogadott adatokat a gép. Csatlakoztatva van a hálózathoz, de azt írja a böngésző hogy nem elérhető a hálózat. Van amikor semmi baj vele, fél órákat jó a net, utána 2 órán keresztül semmi. Kipróbáltam azt hogy mivan ha leviszem a router közelébe a gépet és egyből jó lett minden. Természetesen adódik ebből hogy vegyek egy háromantennás routert, de nem hiszem hogy az E-gerendás födém és a két válaszfal a 7-8 méteres távolságon okozná azt hogy néha jó, néha meg nem. Már csak azért is mert egy Dell laptoppal működik a net még a kert végén is + egy telóval is bőven 70-80 % a jelerősség a szobámban.
Szóval egy ilyen hosszú felvezetés után kérdezném mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Napelem
- DIGI kábel TV
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest