Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Tőzsde és gazdaság:
Hasznos információk az összefoglalóban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ixion77
Topikgazda
válasz PredatorZoli #10942 üzenetére
Azt tippelem, hogy ha fióktelepet nyitnak akkor nem tudnak kibújni a sápok alól, de valójában fogalmam sincs, nem értek hozzá. Majd ők kitalálják és lesz ahogy lesz.
Én örülök hogy vannak, használom őket aktívan, még akkor is ha picit morcos vagyok néha hogy már ők is 0,6%-os költséggel váltanak. De legalább nyújtanak is számomra cserébe jól működő minőségi szolgáltatást.
(Kivéve hogy egyes kereskedők nem fogadják el a bankkártyájukat, de ez szerintem nem a Revolut miatt van így.)#10944 aAron_
Na akkor úgy tűnik hogy tévedtem jelen hsz.-em első mondatában. De majd meglátjuk. Nekünk az számít hogy megmaradnak-e a számunkra fontos szolgáltatások a nekünk tetsző árszinten és minőségben. Ezt meg úgysem tudjuk megjósolni.#10945 Simia
Bízzunk benne, hogy ha túlságosan megdrágulnak, akkor lesz majd helyettük más, újabb fintech alacsony költségekkel. A működő versenypiac egyik nagy előnye hogy akadályozza a túlzott elpofátlanodást.[ Szerkesztve ]
"Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile 2
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- ASUS routerek
- Autós topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Milyen monitort vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest