Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Napkollektor - csak úgy
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
-
LOGOUT
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
FőDudu
veterán
válasz
dragon1993 #18434 üzenetére
Ugyan. Az csak terkep hiba.
Meg az okostelefon korszak elejen, Garmin cucc (valodi PDA-s navigacio) Torinoban azt mondta, hajts fel az autopalyara, majd haladj 400 kilometert es fordulj meg. Mindezt ugy, hogy Fraancia orszag fele akartam menni, nem Triesztbe.
Onnantol iGo-t hasznaltam.
Aztan manapsag mar az autoban is van (nem is rossz, igazabol csak a realtime forgalom hianyzik egy jo autos terkeprol), de leginkabb a Waze/Google maps van kirakva a kijelzore az elobb emlitett ok miatt.Toyotanal - ha mar van benne kommunikacio az applikacio miatt - igazan lehetne egy rendes realtime terkepet csinalni ami mutatja a GPS pozicio alapjan a kornyezo utcak forgalmat. Mindezt pl. Google maps meg Waze meg mondjuk helyi szolgaltatok adatait osszekombinalva....
De elfogadom, hogy reteg igeny, senki nem fizetne elo egy ilyen szolgaltatasra amig a Waze/GMaps ingyen adja ugyanezt.
-
FőDudu
veterán
Sziasztok!
Hulye kerdesem van. Hogyan kommunikal az auto a My Toyota alkalmazassal? Netan az auto valami cloud-os szerverrel kommunikal?
Nejem 2022-es Corollajat (szedan) elvittem egy korre, az auto tokeletesen atkuldte merre jartam - holott a nejem mobiljan van a My Toyota app. A mobil meg nem volt velem.
Szoval van valami kommunikacio a mobil es az auto/cloud kozott akkor is ha nincs az auto a kozelben.Szoval hogyan kommunikal az autoval a My Toyota app?
(mert ugye ha a haz elott all, akkor meg lehet nezni mennyi a kilometerora allas, milyen allat modjara vezettem (hatso ulesre rakott csomag miatt becsipogott a biztonsagi ove menet kozben, nyomtam neki egy satut, hogy elmozduljon onnan a suly), mi az auto pozicioja, stb).
(elvileg az autoban nincs navigacio - vagy csak nincs engedelyezve gyarilag - Android Auto funcioval szokta a fiam kirakni a Google mapset megy a Spotify-t meg a Youtube-ot a kijelzore).
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Opel topik
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest