Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
-
LOGOUT
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
-FreaK- #14125 üzenetére
Toyota oldalán megvan a letölthető fájl (évente kétszeri frissítéssel) de természetesen csak a megvásárlása után érhető el.
1év 129€, 3év 229€ (Néha van akció-> egy év árán 3 év)
Ott írják is a telepítés menetét. Pendrive-ra kell másolni egy adott mappát és az autó felismeri, majd végig vezet a telepítésen.
De lépj be a lenti oldalon lehet van rá még ingyenes frissítés
[link] -
Bullitz
aktív tag
válasz
-FreaK- #11308 üzenetére
Alapvetően a babaprojectet idén kezdjük, de én úgy olvastam hogy simán befér akár 2 babakocsi is, illetve ha hajtjuk 1/3-2/3-adba az ülést akkor egyiken elfér a gyerek másikon meg a motyók ha nagyon kell a hely, nem? Nekem sem az első számú jelölt a Jazz, de nem tudom mi legyen az Accord helyett és erre a három verdára esett a szűkítés. Nagyon tetszenek a focusok és mindig is szerettem vezetni őket, de a 8-10 lityós városi fogyasztás az 1.6-os motornál elég erős.. az accord jár el 10 körül majd 200 lóval. szóval megbízhatóság -> fogyasztás -> kellő helykínálat a sorrend nagyjábÚÚÚ
-
Dorian
félisten
válasz
-FreaK- #11258 üzenetére
Én családi autónak vettem, kombi verzióban, (két gyerek, kutya, babakocsi) részemről sem volt szempont, hogy forgalomban szlalomozzak vele, de azért párszor kellemetlen az aglóból bejárkálás során. Lóerőben szerintem nem kevés, inkább az hiányzik, hogy alul is legyen egy turbó.
-
Senhi
aktív tag
válasz
-FreaK- #11254 üzenetére
Családban van egy 2015-ös, CVT-s, 1.8-as benzines verso ha esetleg segít (nehezebb gondolom, de a lényeg szerintem ugyanaz) bár kézishez nincs viszonyítási alapom ugyan ezzel a motorral.
Szerintem használható, ha városban taposod még megy is és legalább finoman jár. Cserébe autópályán rettentően elfogy, ott 130 körül padlógáznál se történik gyakorlatilag semmi.
Ami viszont nem tetszik, hogy zabál, városban 9-10 liter, autópályán egyszer siekrült 110-el alpokból lefele gurulve 7.2-re levinni (4 fővel, sok csomaggal mondjuk).Márkaszerviz szerint 90 ezrenként érdemes váltóolajat cserélni benne (de van aki 60-at mond), erre szerintem figyelj
,
-
Dorian
félisten
válasz
-FreaK- #11254 üzenetére
Nekem 2.0 dízel van 130le /310 nm, az nagyon anyahajós, valószínűleg túl nagy a tömege, hogy lassú helyzetből hirtelen meginduljon.
Chip után 170le /410nm lett, így sokkal használhatóbb, de így sem én leszek vele az álló sorból másik sávba kivágódók királya.
Ha már megy egy bizonyos sebességgel, 3. fokozat és felfelé, akkor jól tud gyorsulni, de alatta...
Új hozzászólás Aktív témák
- Fornetto Explorer DeLuxe gömbgrill/faszenes grill, pizzakemence feltét, pizzakő, elemes forgatónyárs
- MultiPro Go FDP22.130GY
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Eladó elektromosan állítható magasságú gamer asztalok (Fekete és Fehér)
- Abus Viantor sisak
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest