Hirdetés
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
-
LOGOUT
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KMT
addikt
válasz
blueye
üzenetére
Igen, rosszul írtam. Ki lehet valahogy kapcsolni, hogy ne keresse a kulcsot az autó és csak a gombok nyomására nyíljon?
#26474 KTTech:
Mild, igen.
De az nem normális, hogy azért, mert nem (csak) belső égésű hajtja, már ilyen helyzetet teremt(enek) a gyártó(k). Egy autó igen is bírjon ki heteket magára hagyva is.
Egyébként szerintem nem hibridségnek van ehhez köze, hanem, hogy túl okos, neten lóg, keresi a kulcsot, mindent is áram működtet stb. Az említett golf ennél fapadosabb ilyen téren.#26475 dgyuri0123:
Én úgy tudom (de lehet, hogy rosszul), hogy a nagy akksi kb ugyanakkora kapacitású, mint a 12V-os, szóval nem sokat segítene.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Samsung Galaxy S23 256,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Újszerű MSI Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - i5 -13420H - 16GB - 512GB - Win11- RTX 3050 - 2+ év garancia
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest