Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KMT
addikt
válasz
peetie1
üzenetére
Azt kalkuláld bele, hogy a nyitás felébreszti a rendszert és ha utána mérsz, akkor kisebbet fog mutatni pár tizeddel, mint ami ténylegesen volt nyitás előtt. Nem tudom, hogy lehetne igazán pontosan mérni. Talán ha ki lenne vezetve két vezeték, ami az akksin lóg...
Egyébként nem értem, hogy neked hogy mutatja az app ezt. Nekem indíthatatlanra merült, app szerint kutya baja volt. Aszott riasztani előre. -
válasz
peetie1
üzenetére
A korábban emlegetett zsebbikák arra is jók, hogy pótlólagos töltést adjanak az autó akkumulátorának.
Ha nincs lehetőséged a normál akkutöltőre kötni az akkut, akkor tegyél rá egy teljesen feltöltött zsebbikát, 10-15 perc alatt használható szintre emeli az akku töltöttségét.
(Sőt, ahogy olvastam, némelyiknek még szulfátlanító funkciója is van rátöltés közben.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NOLAN N91 EVO Louis Special bukósisak N-COM B601S kihangosítóval
- Elektromos Roller KIXIN HX X8
- Vadonatúj, bontatlan AOVOPRO V1MAX PRO elektromos roller 500 Watt, 1 év gari
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- HP 200W töltők (19.5V x 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Nemzetközi csomagküldés olcsón EU akár 2800 Ft-tól CsomagExpress
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- 233 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest