Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• stuka20

senior tag

válasz No.01 #27421 üzenetére

Kinek mi a vidék, egy budapestinek a Győr is vidék. Nekem a vidék például a falu. (nem kötekedésből)
    De akik elvitték azok is elég nagyot alkudtak, nem én bonyolítottam le az eladást.
    Utánuk volt még egy érdeklődő, aki az eredeti áron vitte volna, de előleggel, mert valamilyen programból kapták a maradék pénzt, de arra várni kellett volna kb 2 hetet. Viszont mindkettő nagyon akarta és inkább azoknál döntöttünk, akik előbb érdeklődtek.

De amúgy én úgy akartam eladni, hogy amit a szalon mondott árat, afelett X100ezer még, ami fedezi a plusz költségeket az új autónál.

Tom1939
    Most hogy kicsit jobban hallgattam a zenéket, feltűnt, hogy a hátsó hangszórók nagyon halkak. Vajon miért? Hibásak? Az elsők szépen szólnak és ha középre van állítva, akkor semilyen térhangzás nincs, hanem csak sztereo.

Ha csak a jobb hátsóra irányítom, akkor lehet hallani, de iszonyú gyengén.
    Példa: 30-as hangerőn az elsők fülsiketítően hangosak, míg a hátsók 30-ason olyan halkak, mint amikor a telefon nincs kihangosítve beszélgetés közben, de még hallod a másik felet úgy, hogy a teló tőled fél méterre van.

Szóval vagy ez lehet az a bizonyos lbx-es ML probléma vagy nálam egyedi eset.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés