Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
-
LOGOUT
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stuka20
senior tag
Kinek mi a vidék, egy budapestinek a Győr is vidék. Nekem a vidék például a falu. (nem kötekedésből)
De akik elvitték azok is elég nagyot alkudtak, nem én bonyolítottam le az eladást.
Utánuk volt még egy érdeklődő, aki az eredeti áron vitte volna, de előleggel, mert valamilyen programból kapták a maradék pénzt, de arra várni kellett volna kb 2 hetet. Viszont mindkettő nagyon akarta és inkább azoknál döntöttünk, akik előbb érdeklődtek.
De amúgy én úgy akartam eladni, hogy amit a szalon mondott árat, afelett X100ezer még, ami fedezi a plusz költségeket az új autónál.
Tom1939
Most hogy kicsit jobban hallgattam a zenéket, feltűnt, hogy a hátsó hangszórók nagyon halkak. Vajon miért? Hibásak? Az elsők szépen szólnak és ha középre van állítva, akkor semilyen térhangzás nincs, hanem csak sztereo.
Ha csak a jobb hátsóra irányítom, akkor lehet hallani, de iszonyú gyengén.
Példa: 30-as hangerőn az elsők fülsiketítően hangosak, míg a hátsók 30-ason olyan halkak, mint amikor a telefon nincs kihangosítve beszélgetés közben, de még hallod a másik felet úgy, hogy a teló tőled fél méterre van.
Szóval vagy ez lehet az a bizonyos lbx-es ML probléma vagy nálam egyedi eset.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Új akku 12 hó jótállás!
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RX 6700 XT / B450 / 16GB 4000MHz / 500GB NVMe / 750w Gold! BezsámítOK
- Samsung Galaxy S23 256,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Baofeng UV-5R Mini kézi amatőr rádió
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest