- eBay-es kütyük kis pénzért
- joghurt: Skype adatvesztés
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Acapulco #166 üzenetére
Nem alkudoztam, de én rühellek alkudni szívből amúgy is, tehát nem vagyok mérvadó.
Úgy gondolom nagyjából piaci árat fizettem, többet nem igazán, amennyiben számításba veszed, hogy megbízható eladótól (már magában megéri, nem dzsunka "extrahibridszakértők" és hasonló, kétes cégek, vagy ellenőrizhetetlen "magánszemélyek"), premium felszereltség, plusz téli-nyári szett, külön felnivel, rablásgátlóval, Toyota márkaszervízes előélettel. -
válasz
Acapulco #166 üzenetére
Attól függ, hogy épp mennyi eladó autójuk van.
De nagyon nem lehet alkudni, inkább a végén te érzed úgy, ha nem fizeted ki nekik 30 percen belül, akkor azt az autót el is felejtheted, mert más elviszi, aki ott áll mögötted.
Extrákat könnyebb bele alkudni. Tolató kamerát, navigációhoz térkép frissítést vagy indításgátlót. Illetve ezeket mind egyszerre.
Most a vírus helyzet miatt, lehet hogy van esély alkudni is az árból, ha nem tolonganak a vevők. -
válasz
Acapulco #116 üzenetére
nexen n blue 4 season 195/55 r16
Halkak, városban, takarékos vezettessél nem fognak elkopni.
2.8 BAR-ra lehet fújni.
Tavasszal és ősszel cserélni kell az elsőket hátra, a hátsókat előre, hogy egyenletesen kopjon.
Ha te nem tudod cserélgetni, akkor egy ismerős/szomszéd a parkolóban megtudja csinálni 4 sörért.
4 év (8 szezon) után valószínű, hogy kukázni kell, ha nem is koptak el. De ez minden mostani gumira érvényes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elden Ring
- Milyen NAS-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Horgász topik
- Steam Deck
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest