- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kbali
nagyúr
válasz
csabika0001 #1941 üzenetére
Köszi a választ. Érdekes, hogy a kompatibilitási táblázat kizárólag 533-as modulokat hozott ki.
-
Batmause
tag
válasz
csabika0001 #1942 üzenetére
csabika0001
Nagyon szépen köszönöm a segítséged. Még egy...játéknál nem szaggat a lassú válaszidő miatt? Tapasztaltál valami hasonlót, vagy esetleg valaki más?
Azt hiszem egy A100-011-et veszek majd...
Nagyon köszönöm a választ -
Beya
tag
válasz
csabika0001 #1731 üzenetére
Szia!
Köszi a segítséget. A laptopot én az asztali gép helyett szántam. Két kritériumom volt vele kapcsolatban.
17'' kijelző, erős videókártya.
Nagyon tetszik ez a Toshiba,csak nagyon kár, hogy nincs rá több gari és nem tudok intézni rá. Azért még rágódok rajta egy sort. Hátha megálmodok valamit. -
amol
addikt
válasz
csabika0001 #1660 üzenetére
Ne viccelj, újonnan olcsóbb.
-
amol
addikt
válasz
csabika0001 #1518 üzenetére
Bruttó 200 a Médiában T2080, 1giga, 160giga, 943GML, bluetooth, wlan stb összeállításban Vistával. Sajnos ez is TrueBrite. Na meg az a bazi nagy TOSHIBA felirat a tetején!
-
Satellite
tag
válasz
csabika0001 #1420 üzenetére
Bár már belinkeltem párszor, de hát az Ismétlés a Tudás anyja
: Linux levelezőlisták és minden egyéb TOSHIBA gépekre: [link]
(nem tudom, mennyire friss, de láttam ott P100-as és A100-as linkeket is).
A HDD-védelme egy 3D-s gyorsulásérzékelőn alapul, ez kapcsolja be a másodperc tört része alatt a fejek parkolópályára állítását, ha a notebook netán becsapódási pályára kerülne a padlóhoz viszonyítva...Ha ez hiányzik az adott (nem Tecra vagy Portege) modellből, (vagyis nincs rajta az EasyGuard matrica), akkor ez utólag nem igazán építhető be, és ugyanez vonatkozik az ütéscsillapító kialakításra is.
Hogy Linux alatt aktiválható-e a védelem szoftveres része, az szerintem csakis kernel kérdése, vagyis ha valaki befordítja ezt a részt valamelyik verzió alá, akkor működni fog. -
Vaanhool
tag
válasz
csabika0001 #1420 üzenetére
Nagyon szívesen mindent, ezt én is alap hibának tartom, mármint, hogy szinte minden téren csak Windowsban gondolkodnak az emberek, de hogy még a gyártók is?
[Szerkesztve] -
Vaanhool
tag
válasz
csabika0001 #1417 üzenetére
Én a KSynaptics és KToshiba alkalmazásokkal találkoztam eddig, ettől függetlenül elképzelhető még kisebb fejlesztés.
A másodikra: egész biztos, hogy ez a mechanizmus hardverszinten vezérelt, szoftverrel esetleg finomhangolni lehet. -
csabika0001
senior tag
válasz
csabika0001 #1378 üzenetére
Feltettem még régebben két kérdést. Senki sem tud rá válaszolni?
''1.Egy kérdés: Kubuntu GNU/Linux Edgy 6.10-es opre-t használok a Toshiba TECRA A8-on. Ugye Windows platformra van egy rakás segédprogramja a Toshibának! Linuxra????? Honnan lehet ilyet beszerezni?
2.A fizikai sérülésből eredő adatvesztéseket rázkódáscsillapító keret és gyorsulásérzékelős fejparkolás segít megelőzni a TECRA-n Nos ez Linux alatt is működik? Ez elvileg hardveres dolog az opretol teljesen függetlenül, vagy esetleg valamilyen software vezérli az egészet és nélküle nem lehet használni...???? Nagyon megköszönném ha valaki tudna segíteni ebben.'' -
Giovanny
őstag
válasz
csabika0001 #1378 üzenetére
Szia küldtem privit.
-
Kbali
nagyúr
válasz
csabika0001 #1074 üzenetére
A gép papírjai között találhatsz egy külön az LCD-re vonatkozó (nálam angol nyelvű) jótállási tájékoztatót.
-
pityke176
csendes tag
válasz
csabika0001 #270 üzenetére
Köszi az infókat.
Én is ilyet szeretnék, bár még az anyagi részével vannak gondok. A kijelzővel mi egyébként a problémád? Speciel nálam előny a TruBrite hiánya.
-
HaKo
aktív tag
válasz
csabika0001 #206 üzenetére
Szerintem akármelyiket is választod jó döntés lesz...
Te tudod hogy mire akarod és mire fogod használni. Az A8-as nem tudom mennyire elég játék szempontjából...kompromisszumokat kell kötni...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- The Crew sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple iPhone 17 - alap
- Kerékpársportok
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7430 27% 14" FHD IPS érintő i7-1265U 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ZBook 15 G6 15.6" FHD IPS i7-9850H T2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 29 Hó garancia
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3397, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3512
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest