Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Márky
tag
az akksit aida64-el néztem meg.
én tudtam aktiválni a gépemet a toshibánál simán, mondjuk utána nem csekkoltam le... de az aktivációs emailt eltettem, ha szükség lenne rá. (biztosan sikerült aktiválnom, mert ma a szervízből visszaigazolták, hogy 2015 januráig van garim.
Akksi csere történet: ma választ kaptam a Toshibától, hogy hívjam fel a Aviatronic-ot, ők fognak majd eljárni az ügyemben. Felhívtam őket, elmondtam mi a bajom, bekérték a sorozatszámot, és azt mondták, hogy megrendelik az új akksit, ha megjön (elvileg 1-2nap), akkor csörögnek és mehetek érte. Eddig hatalmasóriásinagypirospont a Toshiba szervíznek!
-
Márky
tag
Szia,
nekem l750 1N3 van (ha jól néztem, akkor csak az a különbség, hogy nekem nem volt rátelepítve W7, meg az enyém szürke, nem fekete).
Melegedni melegszik, de ezért van benne ventilátor.
Hangja van, de nem zavaró. (persze amikor maxon pörög, akkor elég hangos, de nekem nem sokszor kapcsolt be maxra) A procin nem nagyon fog ki semmisem, kijelző szép, nem recseg, nem ropog, össze van szerelve rendesen. Játszani nem nagyon játszom vele, de próbaképp feltettem a Dirt2 és Dirt3-at azokat szépen vitte.Az akksin kívül meg vagyok vele elégedve. (hozzáteszem, hogy januárban vettem és újonnan már 18%-ban volt elhasználódva az akksim, jelenleg 25%-os az elhasználódottság, már írtam a Toshibának, hogy ugye ez szerintük sem normális elhasználódás, most várom a válaszukat, kíváncsi vagyok.)
Ha további kérdésed lenne, írj bátran.
Üdv,
M.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P15S - 15.6" - I5 10310U 1.7GHZ - 16Gb - 512Gb - Quadro P520
- Lenovo Thinkpad W540 15.6" Wokrstation - I7 4700MQ 2.40GHZ 8Gb - 256Gb ssd - Quadro K2100M
- Hp Zbook 17 G6 Munkaállomás - 17" I7 9850H 2.60 GHZ -32Gb ram - Quadro RTX4000 Vga
- Lenovo Thinkpad P53 15,6" - I7 9850H 16Gb - 256Gb ssd -Quadro T1000
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 2 év gyártói garanciával!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Janou