Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- potyautas: Nóta állj!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Amazon Kindle JailBreak
- Garry84: Sumák aprós?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali,
Én is A300-1JH tulaj vagyok. Érdekelne, hogy milyen vga drivert találtál 64 bit-re, mert nekem eddig nem sikerült. Így most XP-vel megy, de itt meg a multimédia gombok nem akarnak életre kelni.Ja, és az eszköz kezelőben még mindig maradt sárga kérdőjel. Wifi, Bluetooths, webcam, hang, kártyaolvasó mükszik. Mondjuk modemet és a LAN-t nem próbáltam még. -
ABE
őstag
Ilyet se hallottam még, hogy mindkét verziót adják. Mindig tanul az ember.
Én még nem próbáltam 64 bites rendszert, de ahogy hallottam, még nem zavartalan az átállás. Én is használok néha CAD programot (AutoCAD, Inventor, SolidEdge), de eddig meg voltam elégedve a sebességgel. Mondjuk gyorsaságból sosem elég, ami van.
-
ABE
őstag
Tedd fel a 32 bites verziót, vagy nekiállhatsz partizánkodni, és megpróbálhatod netről összevadászni a drivereket (ha léteznek). Én mindenképpen a Toshiba oldalán elérhető drivereket ajánlom, a helyedben nem kezdenék el driver után kutakodni és kísérletezgetni. De ha összegyűjtöd, hogy milyen alkatrészek vannak a gépben pontosan, akkor talán a referencia driverekkel életre kelthető minden.
A Toshiba meg szerintem nem adja 64 bites Windows-zal a gépet, szóval ilyen alapon az is lehet pofátlanság, hogy Win98 driverek nem elérhetőek. Szigorúan szvsz.
Gondolom ahhoz tényleg megfelelő program kell, hogy kihasználd a 64 bit előnyeit. Ha nem ilyen programokat futtatsz éjjel-nappal, akkor az általad is erősnek ítélt gépre minek felszenvedni a 64 bites verziót? De gondolom a 64 bites Vista Ultimate-et eredetiben vetted meg, így tényleg bosszantó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu Lifebook U939X Black /magyar bill/ - garanciális, használt
- Új! - Lenovo IdeaPad Slim 3 Arctic Grey i3/8gb/512ssd - billentyűzet világítás
- Lenovo V110 i3 6006U / 8GB Ram / 256SSD / Win10, gyári töltő
- Új Dobozos PcCom Revolt Gamer Tervező Vágó laptop -65% 15,6" i7-13700H 32/1TB RTX4060 8GB FHD 144Hz
- Új Zsír Dell Inspiron 14 7441 Érintős Ultrabook Laptop -25% Snapdragon X Plus 10Mag 16/1TB SSD QHD+
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest