- Fórumok
- Notebookok
- Toshiba notebook topic
- (kiemelt téma)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2016-06-09 23:10 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janou
Topikgazda
-
Janou
Topikgazda
-
dodopek
addikt
-
Janou
Topikgazda
Mennek fel a notik árai. Utóbbi időben egy jó 10e-vel drágultak. Hozzátenném hogy amit amúgy 110e-ért kapsz azt inkább érdemes elfelejteni (celeron). I3-as notik most olyan 130e környékén mennek más gyártóktól. Ebből a szemszögből tehát 150e-ért kb. 30e ft-os oprendszerrel és normális vga-val jó vétel az L50.

-
Janou
Topikgazda
-
mr_ricsi
veterán
-
mr_ricsi
veterán
-
Thunderzolee
veterán
Ez az A-500-a is garis még, 5 évre lett bővítve anno.
Most cseréltem benne procit is, de ha valami gond lesz vele, így lesz beadva gariba, már el is adtam a T6600-ost.
Óvatosan kell szétszedni, ne sérüljenek a csavarok fejei.
Persze nem árt hozzá normális szerszámkészlet, esetleg sérülésmentes szétszedést segítő eszközök.Nem tudom hány noti ment át eddig a kezeid közt, de hidd el, h akármilyen tisztának gondolt asztalon tartod a gépet, annak, aki rendszeresen használja is, nem csak naponta fél órát kapcsolja be, szóval annak egy év alatt tele megy porral.
A hűtőrendszer hőátadó lamellái olyan sűrűen vannak egymáshoz illesztve, h megakad rajt a por.
Ez ami a képeken van, ez tényleg egyedi eset, de koránt sem ritka a hasonlóan összeállt porcica.pl. kapásból feltételeztem, h a gépet szőnyegen, pléden, stb helyeken használják, de kiderült, h nem, egy íróasztal a normális helye, és onnét szinte sosincs elvéve. Nagyjából két, két és fél év alatt lett ilyen.
-
mr_ricsi
veterán
-
Kbali
nagyúr
-
mr_ricsi
veterán
-
brandyke
csendes tag
Én ha kiválasztom a laptopom típusát és azt h nekem wifi driver kell akkor átdob egy olyan oldalra, ahol atherostól kezdve intelen át a relatek driverig kidob mindent. http://aps2.toshiba-tro.de/wlan/ Pontosabban erre az oldalra dob át. Arra már rájöttem hogy realtek típus van az enyémben, de feltelepítés után tényleg nem csinál semmit. Esetleg BIOS-on kívül ki lehet kapcsolva a wifi-m? Tényleg nincs már ötletem, pedig sok-sok laptopra telepítettem már drivereket, nem vagyok az a típus aki ha rossz valamilye elfelejti megnézni hogy be van-e dugva\kapcsolva... stb.
-
brandyke
csendes tag
-
zizzybika
csendes tag
üdv, következő a probléma az usb. bedugva a hűtő/egér. ha kizúzom, majd később (vagy ha egyből akkor is) vissza dugom nem ad neki áramot. nem indul be a hűtő sem, az egér sem világit és nem működnek
egy teljes leálítás-újraninditás kell hogy megint érzékelje a cuccokat. de ha kihúzódik vége

-
sch_a
addikt
-
EsoxLucius
csendes tag
-
mr_ricsi
veterán
-
mr_ricsi
veterán
-
mr_ricsi
veterán
-
Kbali
nagyúr
Ahogy a user is leírta, a garanciális feltételek között szerepel, hogy az adott típusnál (kijelzőnél) hány és milyen típusú hibás pixel számít garanciális problémának, általában ISO szabvány alapján. A 3 napos cseregarancia is csak olyan hibák esetén él, amely hiba egyébként garanciálisnak minősülne.
-
spyduck
nagyúr
-
Kbali
nagyúr
-
NÓPARA
aktív tag
Szia!
Szerintem is ilyet küldenek vagyis ezt küldik csak csinálnak vele valamit. Mivel még nem regisztráltam be a Toshiba honlapjára azt a gépet így most próba majd ha megkapom. A réginek fel van írva a száma arról tudom majd hogy melyik gépet kaptam meg. A dobozt tudom hogy a régi lesz de ezt mondtam is nekik hogy nem érdekel csak a gép. Netán ez sem lenne jó akkor megy a Toshiba Centerbe teló és jönnek azt hiszem érte. Na meg szintén teló nekik hogy ez már sok lenne így részemről. Szerinted a használati utasítás minden esetben vagy csak tipusnál cd? Vagy van papír formába mert tőlem papírba kérik de nem tudom miként néz ki. Amit VANESSZA1 linkelt azon ott két papírt látok ha meg nyitom a linket. Na olyan volt nekem is +még egy papírlap amin az volt a lényeg hogy OP. rendszer nélküli a gép.Amugy szerintem arra ment ki a játék hogy el tusolják a 3napos cserét és a 8 napos el állást. Én nem nyúlok bele az már TUTI de kössz a tippet.A héten várom a notit és utána majd többet mondok. Köszi a hozzászólásokat is.

-
NÓPARA
aktív tag
-
VANESSZA1
őstag
-
dunc
nagyúr
-
NÓPARA
aktív tag
Helló!
Nejemnek lett volna a gép végsősoron. Mivel elég nehéz vele dűlőre jutni meg vannak ismerős informatikai szakik neki így elég nehéz .Felhívtam még a TOSHIBA Calcentert is és ők is csak pislogtak hogy ilyen a bolt ahol vettem. A bolt azt mondta hogy az XP nem megy fel rá a centeres viszon nem mondta hogy nem megy fel rá. Annyit mondott hogy csak a virágbolti OP rendszer nem megy fel és vegyek erdeti Op rendszert. Mivel garos a gép na meg még nem is volt a TOSHIBA rendszerén regisztrálva így nem is mertem hozzá nyúlni sem és nem is akartam. Pedig gondolkoztam hogy meg kéne azért nézni a ramokat. Amugy nagyon asusra akar menni a nejem mert van olyan is a családba és még nem volt vele baj. De ezt a tipust nem nagyon szeretik sőt nem is tanácsolják az olcsóbbik ár kategóriát. Most csak annyit tudok tenni hogy várom a pénzem. Néha bejövök olvasgatni és várok. Ezt néztem volna neki[link] de nem tudom hajlik e még erre a tipusra.
-
NÓPARA
aktív tag
-
NÓPARA
aktív tag
-
NÓPARA
aktív tag
Oké!
Telefonálok hogy mi a teendő ilyenkor ha nem tudok rá tenni Op rendszert. Nekem akármelyik telepítővel csinálom kb 70% körül mindig hibaüzenettel kilép a telepítőből
De mikor belapcsolom a gépet egyből a TOSHIBA felirat jelenik meg és alatta lehetőség ( F2---F12) és már is az fogad hogy hiányzó bootmgr alatta pedig ujra indítás 
-
dunc
nagyúr
-
NÓPARA
aktív tag
-
dunc
nagyúr
-
rizso
veterán
-
mr_ricsi
veterán
-
mr_ricsi
veterán
-
mr_ricsi
veterán
"Nem a legolcsóbb,mert a 660d-12T a legolcsóbb"
Az egész Satellite 650-660 sorozat a legolcsóbb szint a Toshibánál.Recseg-ropog az egész burkolat, lötyög az akku. Eláll a HDD fedelének az egyik sarka. (Ha nyomogatom, akkor nyikorok.)
Az akku valami kínai gyártmány, nem a használattól fogy a kapacitása, hanem az eltelt idő szerint. (Érdemes feltenni az új biosokat, mert növekszik az akku élettartama.)
Nevetséges, hogy egy Toshiba notiba nem Toshiba HDD és Toshiba-Samsung ODD van.
Műanyag a kijelző zsanérja.
A HDD LED-re -szerintem- semmi szükség.
Nem hangos és nem is melegszik, még ölben is használható. Jó a wifije.És ez a kategóriájában még a jók közé tartozik.
-
tothir
tag
-
Kbali
nagyúr
-
Kbali
nagyúr
Na ennek fuss neki még egyszer:
1. A kamera tudjon 100 Hz-et, vagy a kijelző? A kijelző biztosan nem, az biztosan 60 Hz-et tud. - Naiv kérdés: nincs rajta a kamerán egy védőfólia?
2. HDD led - passz - fontos, hogy legyen?
3. Integráltnál biztosan nem fogja kiírni külön a GPU hőmércéjét. Hővédelem amúgy van, a rendszer tudja magáról, ha túlmelegedne, lekapcsol, ha megtörténik. -
mr_ricsi
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Notebookok
- Toshiba notebook topic
- (kiemelt téma)
- Már megint variál a Samsung az Ultrával!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- LEGO klub
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bluetooth hangszórók
- Garmin topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- 100.000 ft tól elvihető RÉSZLETRE Lenovo Pro 7 16IRX9H 4090
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G5 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E780 - i7-640M I 8GB I 160GB I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i7-640LM I 4GB I 160GB I DVDRW I 12,1" WXGA I Cam I Garancia!
- Bomba Ár! HP 14-ck0xxx - i5-7GEN I 4GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5457, 100% AKKSI
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

egy teljes leálítás-újraninditás kell hogy megint érzékelje a cuccokat. de ha kihúzódik vége

Köszi utólag is a segítséged. Lehet teló lesz ha nem jutok sehova vele.

Janou