Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WireGuard VPN a mindennapokra
Új hozzászólás Aktív témák
-
zizzybika
csendes tag
válasz
mr_ricsi
üzenetére
Milyen VGA Drivert tudnék leszedni ami működik?
Leszedtem a hivatalos ati/amd .com ról a driver detectort ami felismeri mi van a gépedben így biztos azt próbálod feltenni amit kell. na most, felismerte hogy az amd a6-34xx mx van benne, download, lejön, installnál: error. nem talál kompatibilis ati videókártyát.
egy kép róla= [link]szóval ez lenne a gond : ( nem engedi feltenni. így meg elég élesen fényes és ha fényerő állító kombinációt megnyomom elsötétül a kép, és csak akkor áll vissza ha ujraindul a komputer
szóval kellene valami control center féle + driver, de ha az originál weboldalrol szedett progival nem jó akkor....
amúgy próbáltam hogy notebook graphics és kiválasztottam az a6ost, a 65xx seriát, akkor feltettem a motherboard drivert is, cpu drivert is kerestem,
. az original toshiba oldalán meg csak egy 2011es van amin 2010es copyright van
az kb 1-2 éves lehet akkor 
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux Mint
- Call of Duty: Black Ops 7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Energiaital topic
- Assetto Corsa Rally
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T15 G1 i7-10610U 32GB RAM 512GB SSD
- Üzletből, garanciával Asusu Rog Strix G16 i9-13980HX 20 szál/16GBRAM/1TB SSD/RTX4070GPU/FULLHD+165Hz
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad E15 Intel Core i7-1255U/16RAM/512SSD/GeforceMx550/ FULLHD IPS
- Lenovo ThinkPad X13s 13.3" 16GB 4266MHz / Snapdragon 8CX Gen3 / 100% akkumulátor
- Microsoft Surface pro 7+
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 750W
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- Update 11.13. Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 8-12. gen.
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
szóval kellene valami control center féle + driver, de ha az originál weboldalrol szedett progival nem jó akkor....
amúgy próbáltam hogy notebook graphics és kiválasztottam az a6ost, a 65xx seriát, akkor feltettem a motherboard drivert is, cpu drivert is kerestem,
az kb 1-2 éves lehet akkor
Janou