Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
 - Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
 - GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? Igen, gyere, mutatom, hogy hol...

Új hozzászólás Aktív témák
- 

sch_a
addikt
válasz

Teodor52

üzenetére
						Távol álljon tőlem, hogy bármiről is én beszéljelek le. Ez csak az én véleményem, másnál lehet minden jól működik, és csak én bénázok, vagy ki tudja. Illetve lehet hogy a játékbeli hiányosságai egy driver frissítéssel meg lesz oldva, vagy hogy az újabb programok majd jobban ki tudják használni a dual graphics előnyeit!
Én még ezeket néztem: Samsung, Acer.
Samsung azért esett ki, mert azért drágább mint a Toshiba, az Acerre meg csak 1 év garancia van. Na jó, az is közrejátszott, hogy nem akartam olyat venni, mint a haverjaim.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Új hozzászólás Aktív témák
- 4K ÉRINTŐS Dell,15,6"core i7 (8x3,3Ghz)GT750 2/4GB VGA,8-16GB RAM,Vil.bill,SSD,jó akku,Win.11,SZÉP
 - Acer 15.6",FullHD,core i3 8145U(4x3,9Ghz)MX230 2/4GB DDR5VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD,szép állapot,Win.11
 - Nitro ANV15-41 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
 - Microsoft Surface PRO 6 (256GB) + Billentyűzet
 - Dell Precision 15,6" FullHd IPS,Magyar,core i7,2/4GB VGA,8-16GB RAM,240GB-1TB SSD,jó akku,Win11,szép

- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
 - Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
 - Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i7-3GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
 - MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
 - HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
 Janou