Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• NÓPARA

aktív tag

válasz TIT #9371 üzenetére

Szia!
    Szerintem is ilyet küldenek vagyis ezt küldik csak csinálnak vele valamit. Mivel még nem regisztráltam be a Toshiba honlapjára azt a gépet így most próba majd ha megkapom. A réginek fel van írva a száma arról tudom majd hogy melyik gépet kaptam meg. A dobozt tudom hogy a régi lesz de ezt mondtam is nekik hogy nem érdekel csak a gép. Netán ez sem lenne jó akkor megy a Toshiba Centerbe teló és jönnek azt hiszem érte. Na meg szintén teló nekik hogy ez már sok lenne így részemről. Szerinted a használati utasítás minden esetben vagy csak tipusnál cd? Vagy van papír formába mert tőlem papírba kérik de nem tudom miként néz ki. Amit VANESSZA1 linkelt azon ott két papírt látok ha meg nyitom a linket. Na olyan volt nekem is +még egy papírlap amin az volt a lényeg hogy OP. rendszer nélküli a gép.Amugy szerintem arra ment ki a játék hogy el tusolják a 3napos cserét és a 8 napos el állást. Én nem nyúlok bele az már TUTI de kössz a tippet.A héten várom a notit és utána majd többet mondok. Köszi a hozzászólásokat is. :R :R :R

Új hozzászólás Aktív témák