Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• NÓPARA

aktív tag

válasz mr_ricsi #9266 üzenetére

A sztoridnak ezt a részét ebben a formájában nem hiszem el.
    Szerintem nálad is a "szokásos" szervizes szöveg volt, vagyis hogy bevizsgálják, és ha mégsem bizonyul hibásnak, akkor 5000 Ft-ot kell a vizsgálatért fizetni. Általában így riogatják az ügyfeleket a felesleges reklamálástól, és a feleséged valószínűleg ezt hallotta félre.

Na erre reagálnék kicsit ha nem baj és elnézét az Offolásért. Én azt hiszem hogy a nejem aki beszélt velük a bolttal ahol rendeltük nem süket. De akkor úgy mondanám hogy ha nekem Te ki fizetted volna ezt az összeget amit Te riogatásnak próbálsz nevezni akkor most már náluk lenne a gép.Különben meg azt hiszem hogy nekik van nagyobb szükségük a pénzre és nem nekem kell megalázkodni azért hogy ugyan adjátok már el nekem ezt a gépet. De ne vedd sértésnek a dolgot de én azt hittem hogy korrekt a bolt mert dicsérték. De azt mondom hogy nagyon nézzék meg majd ezt a boltott mindenki. Az tuti hogy a bolt bővített mert flic tollal volt a 6-s rá írvaa dobozára. Akkor ki is nyúlt bele a gépbe? Köszönöm a részemről zárom a témát.

Új hozzászólás Aktív témák